• New
38 Бр. Комплект детски нагрудников Направи си сам включва 14 нагрудников и 14 Шаблони с 10 плат маркери, 2-слойна Трикотажни Хавлиени Лигавници за хранене, Лигавници за ?

38 Бр. Комплект детски нагрудников Направи си сам включва 14 нагрудников и 14 Шаблони с 10 плат маркери, 2-слойна Трикотажни Хавлиени

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

ВнесенЗакопчалката на вратовръзка.Само ръчно пране.Пратката включва в себе си : вие ще получите 14 броя нагрудников за новородено, 14 парчета восъчна и 10 броя маркери филтър, приятни комбинации достатъчно за занаяти и подаръци. Качествени материал : престилки за хранене на децата изпълнени на 2 слой, повърхността може да се прилага за бродерия, а задната част е изработена от непромокаема слоя TPU, надеждни и трайни, гарантираща, че тялото на детето не ще се намокри и не се боядиса други петна; Шаблони за рисуване, изработени от PET, него не е лесно да се повреди, текстилен маркер изсъхва бързо, устойчиви на избледняване, атмосферостойкий и моющийся, можете да ги използвате с доверие .Подходящ размер : размер на тези филтър нагрудников е около 7 х 7 инча / 18 х 18 см, те са закрепени на завязки, удобно да ги носи и да стреля; Размер на маркер км / ч за 3,9 х 0,4 инча / 9,8 х 1 см, а на шаблон - около 3,9 х 3.9 инча / 10 х 10 см, което ще доведе до много по-голямо удоволствие на вашите поделкам.Страхотна идея за подарък : тези детски престилки от хавлиени тъкани се продават с бели цифри, а на листа се извършват под формата на 14 различни рисунки, което позволява на родителите или на гостите лесно да изберете друг шаблон и да се създаде уникален детски лигавник.

Към свойства

Продукти в категория