• New
Esquirla 15,7 Играчка Топка за хранене сено С Топка за Храна на Конете, Играчки За Хранене на Коне, Поставка За сергия в Падока За коне, Топчета за Бавно Хранене със Сено, К?

Esquirla 15,7 Играчка Топка за хранене сено С Топка за Храна на Конете, Играчки За Хранене на Коне, Поставка За сергия в Падока

BGN 2.67
Наличност
Налично за поръчка

✅【Топка за подаване на сено за конете】 Тази играчка за хранене топки с деликатеси за коне - уникален начин да се забавлява с коня и контролиран начин, раздават си наградиРазмер на около диаметър на топката : 40 см/15,75 инча, диаметър на отвора : 7 см /2,76 инча. ✅【Играчки за коне】Играчка-топка за хранене на коне позволява на коня с часове да се забавлява в падока или конюшни.Подходящ за тренировка на коне, жонглиране, игри, стопанство, животновъдството и т. ✅【Качествен материал】 Тази ясла за сено е изработена от висококачествен полипропилен, който е трайна, него не е лесно да се съборят, и може да се използва в продължение на дълго време. ✅【Продължавайте да тренирате】 Тази играчка за хранене на коне осигурява уникален начин на игра и упражнения, който може да помогне на кон или козел се поддържа добра физическа форма, когато те по цял ден затворена в клетка, и насърчаване на естественото поведение в търсене на храна. ✅【Внимание】 Подвесная играчка за хранене е подходящ само като играчка, за да е правилно да увеличи удоволствието от храненето на конете.- Не може да се използва като основен начин на хранене. ✅【Топка за подаване на сено за конете】 Тази играчка за хранене топки с деликатеси за коне - уникален начин да се забавлява с коня и контролиран начин, раздават си награди.Размер на около диаметър на топката : 40 см/15,75 инча, диаметър на отвора : 7 см /2,76 инча. ✅【Играчки за коне】Играчка-топка за хранене на коне позволява на коня с часове да се забавлява в падока или конюшни.Подходящ за тренировка на коне, жонглиране, игри, стопанство, животновъдството и т. ✅【Качествен материал】 Тази ясла за сено е изработена от висококачествен полипропилен, който е трайна, него не е лесно да се съборят, и може да се използва в продължение на дълго време. ✅【Продължавайте да тренирате】 Тази играчка за хранене на коне осигурява уникален начин на игра и упражнения, който може да помогне на кон или козел се поддържа добра физическа форма, когато те по цял ден затворена в клетка, и насърчаване на естественото поведение в търсене на храна.

Към свойства

Продукти в категория