• New
Gadpiparty 4 бр. Поставка Камион Десерт Ниво на Творческа Парти Душ Детски Автобус * Декор Количка за Крема Форма на езика на Държач За Хартия За Тортата за рождения Ден Н?

Gadpiparty 4 бр. Поставка Камион Десерт Ниво на Творческа Парти Душ Детски Автобус * Декор Количка за Крема Форма на езика на Държач

BGN 2.67
Наличност
Налично за поръчка

Щанд за бонбони : Широка гама от приложения, те могат да бъдат използвани за демонстрация на десерти, а също и като предястиеПоставка за кексчета в автобус : поставка за торта с орнаменти може да бъде чудесна декорация за вашия празничен десерт. Кула за кифли : украса за парти със сладолед, Изработени от висококачествена хартия материал, който е безопасен и е проектирана за продължителна употреба.Широко се използва за демонстрация на торти, десерти, бисквити, плодове, бонбони, шоколад, сладкиши и леки закуски.Поставка за торта и кексчета : Изработени от висококачествена хартия материал, който е безопасен и е проектирана за продължителна употреба.Декор колички за сладолед : Широко се използва за демонстрация на торти, десерти, бисквити, плодове, бонбони, шоколад, сладкиши и леки закуски.Списък на пакетите 4 x Поставка за торта Характеристики - Цвят : Поставка за торта различни цветове. - Материал : Хартия Поставка за торта. - Трислоен дизайн, тази поставка за торта има по-голям капацитет за съхранение на вашата празнична торта. - Креативна поставка за торта с орнаменти може да бъде чудесна декорация за вашия празничен десерт. - Широка гама от приложения, може да е за показване на десерти, може да бъде като стеллажа за показване на леки закуски и сладкиши.

Към свойства

Продукти в категория