• New
Сензор на Дебелината на боята EMVANV, Digital Touch Сонда Сензор Дебелина на Боята е Нулева Калибровка Цифров Дисплей Покритие на Автомобила LCD дисплей (Черен)

Сензор на Дебелината на боята EMVANV, Digital Touch Сонда Сензор Дебелина на Боята е Нулева Калибровка Цифров Дисплей Покритие на

BGN 34.20
Наличност
Налично за поръчка

【Висока точност】 Сверхточное резолюция от 1 микрон, измерване на обхвата на FE/NFE, диапазон на измерване 0-2000 μm, с висока точност 【Област на ПРИЛОЖЕНИЕ】 се използва Широко в производството, металообработващата промишленост, химическата промишленост, стоков контрол и други области, а също така може постоянно да работят в лаборатории, работилници и на открито. 【ОСНОВНИ ОБЛАСТИ на ПРИЛОЖЕНИЕ на】 За измерване на дебелината на метални покрития, както и такива, настилки, боя/емайла/хром на стомана, боята и анодированные покриване на алюминии/ мед, автоматично определяне на свойствата на субстрата. 【С ръчно с въже】 Този дебелометрия боя е оборудван с ръчно с въже, която можете да окачите на китката, което е удобно за носене и употреба, когато излезете навън и предотвратява загубата. 【Цифров дисплей】 Голям LCD дисплей с висока разделителна способност, който подобрява значително качеството на четене, много удобен за четене, с индикатор за нивото на зареждане на батерията. 【Висока точност】 Сверхточное резолюция от 1 микрон, измерване на обхвата на FE/NFE, диапазон на измерване 0-2000 μm, с висока точност. 【Област на ПРИЛОЖЕНИЕ】 се използва Широко в производството, металообработващата промишленост, химическата промишленост, стоков контрол и други области, а също така може постоянно да работят в лаборатории, работилници и на открито. 【ОСНОВНИ ОБЛАСТИ на ПРИЛОЖЕНИЕ на】 За измерване на дебелината на метални покрития, както и такива, настилки, боя/емайла/хром на стомана, боята и анодированные покриване на алюминии/ мед, автоматично определяне на свойствата на субстрата. 【С ръчно с въже】 Този дебелометрия боя е оборудван с ръчно с въже, която можете да окачите на китката, което е удобно за носене и употреба, когато излезете навън и предотвратява загубата. 【Цифров дисплей】 Голям LCD дисплей с висока разделителна способност, който подобрява значително качеството на четене, много удобен за четене, с индикатор за нивото на зареждане на батерията.Описание : 【ОСНОВНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ на】За измерване на дебелината на метални покрития, както и такива, настилки, боя/емайла/хром на стомана, боята и анодированные покриване на алюминии / мед, автоматично определяне на свойствата на субстрата.【Висока точност】 Сверхточное резолюция от 1 микрон, измерване на обхвата на FE/NFE, диапазон на измерване 0-2000 μm, с висока точност.

Към свойства

Material:
ABS
Color:
black, white
Size(approx):
122 x 50 x 22mm/4.8 x 1.97 x 0.87inch(length x width x thickness)
Power by:
2 x 1.5V AAA batteries(batteries not include)
Measuring range:
0-2000UM
Measurement accuracy:
±(3%+1UM)
Operating temperature:
-10 degrees Celsius ~ 50 degrees Celsius
Package:
1 pc x Paint thickness gauge:
7 pcs x Calibration film:
1 pc x English manual:
1 pc x Lanyard:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:

Продукти в категория