• New
Калъф-клипса за телефон, Въртящи се на 360 Градуса, една Чанта-кобур за колан, който е Съвместим с iPhone 11 Pro Max / XS Max / 8 Plus /7 Plus / 6 Plus, Кожен Калъф-калъф за колан, 6,3 Чанта-коб?

Калъф-клипса за телефон, Въртящи се на 360 Градуса, една Чанта-кобур за колан, който е Съвместим с iPhone 11 Pro Max / XS Max /

BGN 2.67
Наличност
Налично за поръчка

1 Подходящ за различни модели телефони. Здрава скоба за закрепване към вашия колана. Устойчиво на надраскване и устойчива на плъзгане повърхност за по-добро сцепление. Стилен дизайн, допълват външния вид на вашия телефон. Надежден и устойчив за продължителна употреба. Подходящ за различни модели телефони. Здрава скоба за закрепване към вашия колана. Устойчиво на надраскване и устойчива на плъзгане повърхност за по-добро сцепление. Стилен дизайн, допълват външния вид на вашия телефон. Надежден и устойчив за продължителна употреба.Този кобур за телефон - един добър избор за тези, които искат винаги да държат телефона си защитени и достъпни.Изработена от висококачествени материали, тази кобур осигурява пълна защита на вашия телефон от драскотини, падания и други повреди.Удобен скоба ви позволява да го прикачите към колана или чантата ви, а тънък и лек дизайн гарантира, че телефонът остава в безопасност, не утяжеляя вас.Характеристика на Тип елемент : Калъф-чантата на колана Тип своята практика : магнитен Основен материал : изкуствена кожа1.Свободни ръце и свободни джобове е удобно да се взема телефона със себе си в пътя.

Към свойства

Продукти в категория