• New
Детска слушалки Taotique PS4, слушалки съраунд звук True 7.1 с микрофон с шумопотискане, ергономични меки слушалки, RGB подсветка и вграден регулатор на силата на звука USB-Ком?

Детска слушалки Taotique PS4, слушалки съраунд звук True 7.1 с микрофон с шумопотискане, ергономични меки слушалки, RGB подсветка

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

?? Съраунд звук True 71 - Нашата детска слушалките с шумопотискане с превъзходно аудиодрайвером 50 мм advanced audio driver, осигурява невероятно качество на 3 D-звук и реалистичен звук с ефекта на потапяне директно в ушите ви, така че вие се чувствате игра така, сякаш сте в нея в действителност.Точната позиция на звука ще ви позволи да чуете всяка стъпка, всеки изстрел и знаете точно къде се приближава враг, за да сте винаги може да бъде стъпка напред на бойното поле. ?? Намаляване на шума и регулируем микрофон - Тези игрални слушалки за КОМПЮТЪР 7.1 оборудвани с регулируеми външни микрофони с шумопотискане, които предотвратяват разсейването на вниманието и да допринесе за неговата приемственост.Технология шумоизолация и микрофон с възможност за регулиране на 120 ° предоставят на разговор в реално време с кристално чист звук, без никакво забавяне, което позволява да се насладите на плавна командния работа и лесно да настроите микрофон, под всеки желаните ъгли.Можете да регулирате силата на звука или включване / изключване на микрофона са в съответствие с всяка сцена от играта си. ?? Създадени за комфорт - Благодарение на леко наушникам memory protein от двете страни и да не се чувстват никакъв дискомфорт при носенето на слушалки тази nintendo switch дори по време на дълги игри.Лента за глава е разработена с оглед на балансирано разпределение на теглото и намаляване на усилията за подпомагане за максимален комфорт при дълги игрови сесии.А тази детска слушалки Taotique с микрофон тежи само 12 грама, което е с 10-30% по-лек от други слушалки.За да не се чувстват натиск от страна на главата, най-добрият избор за подарък за вашето семейство или приятели. ?? Модни RGB подсветката - Завладяващ ефект RGB-котел с подсветка на двете амбушюрах, призван да подчертае атмосферата на играта.Създайте готин игра на опит дори в тъмното.Вграден регулатор на звука дава възможност за удобно регулиране на силата на звука и изключване на микрофона без да се налага да влизате в допълнителни настройки, а също така ви позволява без усилие балансира звука игри и чат. ?? Съвместимост - Професионална детска слушалки minecraft за PC геймърите, съвместима с PC (Win 7, Win 8, Win10), конзола PS4, лаптопи, Mac и други устройства с аудиопортом USB.На водача не се изисква, щепсела и да играе.И 6,5 фута сплетен кабел с висока якост на опън, което предотвратява намотку, ще ви вече няма да бъдат обвързани с къс кабел по време на игра!.Детска слушалки Taotique ще създаде уникален профил на слуха и ще осигури геймеру комфортно слушане на звука, нека сега да се насладите на играта свят Taotique.

Към свойства

Продукти в категория