• New
ZGJHFF Проекционная Лампа Sun Sunset Робот Проекционная USB Лампа Акумулаторна Стая Цветна Украса Атмосфера Светъл (на Цвят: 08)

ZGJHFF Проекционная Лампа Sun Sunset Робот Проекционная USB Лампа Акумулаторна Стая Цветна Украса Атмосфера Светъл (на Цвят: 08)

BGN 2.33
Наличност
Налично за поръчка

Безстепенно сензорен прекъсвач на затъмнениетоПреплитането на диафрагми (може да се използва за снимане; в залата на излъчване; при фотографиране на обекти; при външния осветление и т. Позицията на лампата може да се променя за регулиране на размера на диафрагмата.Цветна температура лъч ярка, а светлината на прожекторите е по-ярки!. регулируем ъгъл от 360 ° (материал КОМПЮТЪР + желязо е по-стабилна).Безстепенно сензорен прекъсвач на затъмнението.Преплитането на диафрагми (може да се използва за снимане; в залата на излъчване; при фотографиране на обекти; при външния осветление и т. Позицията на лампата може да се променя за регулиране на размера на диафрагмата.Цветна температура лъч ярка, а светлината на прожекторите е по-ярки!. регулируем ъгъл от 360 ° (материал КОМПЮТЪР + желязо е по-стабилна).Материал : пластмаса Дължина на кабела : 98,5 см / 38,78 инча, USB-кабел за зареждане функция Описание : Колкото по-далеч от прожекционната стени, толкова по-голям прожекционен съвет е : Притежателят на лампа, може да се вземе и да се сложи, може да се върти на 360 градуса.Безстепенно сензорен прекъсвач на затъмнението.Преплитането на диафрагми (може да се използва за снимане; в залата на излъчване; при фотографиране на обекти; при външния осветление и т.

Към свойства

Продукти в категория