• New
Нагревател за бутилки, Нагревател за бебешки шишета, USB Нагревател за бебешки шишета Тристепенна Регулиране на температурата Дизайн с плетене на една кука и линия ?

Нагревател за бутилки, Нагревател за бебешки шишета, USB Нагревател за бебешки шишета Тристепенна Регулиране на температурата Дизайн

BGN 6.39
Наличност
Налично за поръчка

【【Малък и преносим】 : Малък, лек, преносим и лесен за переноске, той може да намали стреса за майки при излизане навън 【Тристепенна регулиране на температурата】 : луксозно обзаведен офис температурата на загряване, тристепенна регулиране на температурата, лесен за използване, бързо загряване. 【【Конструкция с плетене на една кука и линия】 : Конструкция с плетене на една кука и линия може да се простря по желание, за да отговарят на бутилки за хранене на няколко размера. 【【Широко приложение】 : Широка гама от приложения, може да се използва за нощно хранене, пътуване и решаване на проблема с употребата на мляко на детето си по всяко време. 【【Идеален подарък】 : Благодарение на фината работа, е перфектен подарък за новородени, бебета и майки.Параметри : Тип на продукта : USB-нагревател за бебешки шишета Материал : кожа, водоустойчив фиброзна тъкан, композитен нагревателен лист съдържание на Пакета : 1 х USB-нагревател за бебешки бутилки или 1 х USB-нагревател за бебешки шишета 1 х USB кабел.

Към свойства

Item Type:
USB Baby Bottle Warmer
Material:
Leather, Waterproof Fiber Cloth, Composite Heating Sheet
Package List:
1 x USB Baby Bottle Warmer or1 x USB Baby Bottle Warmer1 x USB Cable

Продукти в категория