• New
Метеорологично радио NOAA, [новост 2022 г.] Преносимо малко радио AM FM с най-добрата техника и най-здравите транзистором - акумулаторна батерия 2200, работеща от фенерче, си?

Метеорологично радио NOAA, [новост 2022 г.] Преносимо малко радио AM FM с най-добрата техника и най-здравите транзистором - акумулаторна

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

1 * времето на Радио NOAA / FM / AM 1 * Кабел за зареждане Micro USB. 1 * Ръководство на потребителя. литиева батерия 1 * 18650.Метеорологично радио NOAA : приема 7-канала NOAA предупреждения за наводненията, торнадо, грозе и други. Портативен AM/FM-радио с капацитет 2200 mah перезаряжаемое : работи на батерия с капацитет 2200 mah (включени в комплекта).в комплекта не е включен адаптер; в комплекта са включени usb кабел и батерия с капацитет 2200 mah; радио може да се зарежда от компютър или свързване към адаптер на телефона.Функция за предупреждение за времето NOAA : Преминете към функция будилник, радио ще премине в режим на автоматична сигнализация.При откриването на извънредна ситуация по радиото, ще чуете сигнал за тревога. (За получаване на сигнали е необходимо включите в храната и ръчно да го конфигурирате в местната метеорологична станция). Фенерче с мощност от 2 W : Преносимо аварийно радио също може да осигури осветление.Фенерче с мощност 2 Вата осигурява достатъчно мощност, за да предпазят вас и вашите близки от тъмнината в извънредна ситуация.Перфектен размер : Преносимо погодное радио размер на 2,8 х 5 х 1 инч (Ш х В х д) ще се побере лесно в джоба или в някоя чанта за спешни случаи. гаранция 1 година.Метеорологично радио NOAA : приема 7-канала NOAA предупреждения за наводненията, торнадо, грозе и други. Портативен AM/FM-радио с капацитет 2200 mah перезаряжаемое : работи на батерия с капацитет 2200 mah (включени в комплекта).в комплекта не е включен адаптер; в комплекта са включени usb кабел и батерия с капацитет 2200 mah; радио може да се зарежда от компютър или свързване към адаптер на телефона.Функция за предупреждение за времето NOAA : Преминете към функция будилник, радио ще премине в режим на автоматична сигнализация.При откриването на извънредна ситуация по радиото, ще чуете сигнал за тревога. (За получаване на сигнали е необходимо включите в храната и ръчно да го конфигурирате в местната метеорологична станция). Фенерче с мощност от 2 W : Преносимо аварийно радио също може да осигури осветление.Фенерче с мощност 2 Вата осигурява достатъчно мощност, за да предпазят вас и вашите близки от тъмнината в извънредна ситуация.Перфектен размер : Преносимо погодное радио размер на 2,8 х 5 х 1 инч (Ш х В х д) ще се побере лесно в джоба или в някоя чанта за спешни случаи.

Към свойства

Продукти в категория