• New
QIHANERS Магнезиева Кремневый Стартер Водоустойчив Авариен Мачове За Оцеляване Кремневый Инструмент за Къмпинг Туризъм (4 опаковки)

QIHANERS Магнезиева Кремневый Стартер Водоустойчив Авариен Мачове За Оцеляване Кремневый Инструмент за Къмпинг Туризъм (4 опаковки)

BGN 7.70
Наличност
Налично за поръчка

От магнезиева детонатора ? ЛЕСНА УПОТРЕБА : Нашият комплект за разпалване на огъня от магнезий позволява лесно да хвърли искри и подклаждам огъня.От магнезиева пръчка да работи при всякакви метеорологични условия - дъжд, сняг, голяма височина.Разжигатели са подходящи за отглеждане на пожарите, оцеляване, diy от бушлата и други дейности на открито. ? БЕЗОПАСНО-Средство за оцеляване при пожар няма да доведе до самозапалване.Изгаряне на тялото от магнезий, тялото на магнезий няма да изгори.Само скребущий фрикционный кремневый пръчка ще произвеждат искри, които могат да възпламенят парчетата на магнезий. ? ДРУГИ ВИДОВЕ ПРИЛОЖЕНИЯ : Магнезиева пръчка лесно соскребается в и запалва искрите от еднократна употреба.Удобен отбойник, който също може да се използва като отварачки за бутилки и управници, прави го оцениха оръжие идеален за експерти и начинаещи. ?ЛЕСНО да ЗАПИШЕТЕ Размера (3 "x 1,2" x 3/8"магнезиева зажигателя с прикрепена писалка веригата) малък, го е лесно да се съхранява в чантата си. ? КУПУВАЙТЕ СИГУРНО : Ако имате някакви въпроси за нашия кремне и стомана, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем в продължение на 12 часа.От магнезиева детонатора. ? ЛЕСНА УПОТРЕБА : Нашият комплект за разпалване на огъня от магнезий позволява лесно да хвърли искри и подклаждам огъня.От магнезиева пръчка да работи при всякакви метеорологични условия - дъжд, сняг, голяма височина.Разжигатели са подходящи за отглеждане на пожарите, оцеляване, diy от бушлата и други дейности на открито.

Към свойства

Продукти в категория