• New
UJIKHSD Мини-безпилотен самолет с камера за деца, Квадрокоптер с дистанционно управление 1080P HD FPV, Дрон за начинаещи с наземното режим или режим на полет, задържане на в?

UJIKHSD Мини-безпилотен самолет с камера за деца, Квадрокоптер с дистанционно управление 1080P HD FPV, Дрон за начинаещи с наземното

BGN 2.33
Наличност
Налично за поръчка

✔ Корпусът е изработен от ABS пластмаса, която е с висока издръжливост, него не е лесно за носене и той има добра устойчивост на падане ✔ Оборудван с обектив с висока разделителна способност 1080 P и предаването на FPV в реално време, той може да снима висококачествено видео и ясни снимки от въздуха, осигуряване на по-нататъшно полето на видимост до 100 метра.Можете да правите снимки и да записвате въздушни снимки в резолюция 1080 P HD и моментално да ги споделят в социалните мрежи чрез приложението. ✔ Го гуми са изработени от разпенено материал EVA, която предоставя най-добрите амортизирующий ефект. ✔ Оборудван с двигател без ядро, той притежава мощна система за предлагане и по-гъвкава реакция. ✔ Полет в мрака, привличащи вниманието, led нощни лампи. ✔ Корпусът е изработен от ABS пластмаса, която е с висока издръжливост, него не е лесно за носене и той има добра устойчивост на падане. ✔ Оборудван с обектив с висока разделителна способност 1080 P и предаването на FPV в реално време, той може да снима висококачествено видео и ясни снимки от въздуха, осигуряване на по-нататъшно полето на видимост до 100 метра.Можете да правите снимки и да записвате въздушни снимки в резолюция 1080 P HD и моментално да ги споделят в социалните мрежи чрез приложението. ✔ Го гуми са изработени от разпенено материал EVA, която предоставя най-добрите амортизирующий ефект. ✔ Оборудван с двигател без ядро, той притежава мощна система за предлагане и по-гъвкава реакция.

Към свойства

Продукти в категория