• New
Kmonabie безпилотен самолет с Камера за Възрастни, Дрон с HD FPV Камера, Играчки с Дистанционно Управление, Подаръци за Деца, Подарък за Възрастни с led подсветка за Нощен П?

Kmonabie безпилотен самолет с Камера за Възрастни, Дрон с HD FPV Камера, Играчки с Дистанционно Управление, Подаръци за Деца, Подарък

BGN 3.00
Наличност
Налично за поръчка

✔ Със сгъваеми подлакътници, малък размер, удобен за переноскеС функция за режим задържане на височината осигурява стабилен полет.С функцията wifi може да бъде свързан с изключение на прилагането на системата APK за правене на снимки, видео, предаване в реално време чрез снимки от камерата на телефона. ✔ Интелигентна предотвратяване на препятствия отпред, отляво и отдясно.Когато е активирана функция, заобикаляне на препятствия, тя автоматично ще прескочи препятствията.Опит за виртуална реалност на 3 D.С помощта на мобилни приложения с очила за виртуална реалност може да почувствате празнотата отвън.Led светлини правят полет по-ефектни, особено в тъмното. ✔ С широкоугольной камера 1080 P получавате широки снимки и видео с висока разделителна способност.Корпус квадрокоптера е изработен от много устойчив на опън и упорит инженеринг пластмаса, лесен и износостойкого. ✔Траекторный полет.Начертайте на екрана маршрута на полета, и беспилотник ще извършат автономен полет по посочения маршрут.Без глава режим, няма нужда да се коригира положението на самолета преди полет.Функция : Нагоре / надолу, напред / назад, завой наляво / надясно, страничен полет, 3-степенна скорост, led светлини, без глава режим, режим на задържане височина, Wi Fi FPV, траекторный полет, камера / Видео. ✔ Технология на 2.4 Ghz, приета за защита от смущения.4 канала, които могат да се катерят, падат, напред, назад, лети наляво, надясно и се завърта на 360 °. 6-a-xis g-yro, които могат да имат по-стабилен полет и да бъде лесна за управление.Той има 3-степенна скорост на полета за switch, която може да донесе повече удоволствие при полет. ✔ Със сгъваеми подлакътници, малък размер, удобен за переноске.С функция за режим задържане на височината осигурява стабилен полет.С функцията wifi може да бъде свързан с изключение на прилагането на системата APK за правене на снимки, видео, предаване в реално време чрез снимки от камерата на телефона. ✔ Интелигентна предотвратяване на препятствия отпред, отляво и отдясно.Когато е активирана функция, заобикаляне на препятствия, тя автоматично ще прескочи препятствията.Опит за виртуална реалност на 3 D.С помощта на мобилни приложения с очила за виртуална реалност може да почувствате празнотата отвън.Led светлини правят полет по-ефектни, особено в тъмното. ✔ С широкоугольной камера 1080 P получавате широки снимки и видео с висока разделителна способност.Корпус квадрокоптера е изработен от много устойчив на опън и упорит инженеринг пластмаса, лесен и износостойкого. ✔Траекторный полет.Начертайте на екрана маршрута на полета, и беспилотник ще извършат автономен полет по посочения маршрут.Без глава режим, няма нужда да се коригира положението на самолета преди полет.

Към свойства

Продукти в категория