• New
SAPGEJJDJFGE / Облекло за малки момчета, Детска тениска с къс ръкав и принтом Динозавър, Топ + Шорти, Комплект дрехи за момчета, 2 бр.

SAPGEJJDJFGE / Облекло за малки момчета, Детска тениска с къс ръкав и принтом Динозавър, Топ + Шорти, Комплект дрехи за момчета,

BGN 2.33
Наличност
Налично за поръчка

Летни тоалети за малки момчета с хубави принтом динозавър от карикатура, динамичен и елегантен тематичен стилПозволете на вашето малко момче нося и да я направи по-хубав и модерен, дайте на децата си прекрасна и прохладното лято.Комплект летни шорти за момчета идеална за носене в помещения и на улицата, ежедневни облекла, спортни занимания, отдих, плаж, вечеря, фотография, рожденни дни, излети, воден парк и т. Това е и най-добрият подарък за вашето малко момче, внук, племенник, приятелите на децата на рождени дни, празници и годишнини. дишаща и гъвкав.къси дрехи за момчета не съдържа вредни вещества. с шарени мультяшного динозавър.дръжте малкото си момче модерен и скъп.лесно се стяга в талията, за по-голям комфорт. играйте по цял ден, без ограничения.Поради различни серии производство и подобрена технология за печат на образи дрехи за момчето ще са малко по-различни.Поради влиянието на сцена и осветление действителния обект ще бъде малко по-различно от изображението.Измерването се извършва ръчно, е възможно отклонение на 0-2см. Възраст памук и форма на тялото, преди да купите. ☀ Поводи : идеален за ежедневието, обучение, ваканция, пътуване, фотография, пикници, увеселителен парк, плажната дрехи, а също така е един от най-добрите подаръци за вашето малко момче, на рожден ден, празник и годишнина. ☀ Което е включено в комплекта : 1x тениска с принтом динозавър и 1x къси панталони с еластичен колан. Летни тоалети за момчета от 2 елемента.Най-добрият избор за комплекти "младши /старши братя".Летни тоалети за малки момчета с хубави принтом динозавър от карикатура, динамичен и елегантен тематичен стил.Позволете на вашето малко момче нося и да я направи по-хубав и модерен, дайте на децата си прекрасна и прохладното лято.Комплект летни шорти за момчета идеална за носене в помещения и на улицата, ежедневни облекла, спортни занимания, отдих, плаж, вечеря, фотография, рожденни дни, излети, воден парк и т.

Към свойства

Продукти в категория