• New
Магазин Shangying's Баскетболист Звезда Айвърсън Многофункционален Нажежен Раница Случайни Раница за лаптоп Фенове (стил 4)

Магазин Shangying's Баскетболист Звезда Айвърсън Многофункционален Нажежен Раница Случайни Раница за лаптоп Фенове (стил 4)

BGN 1.33
Наличност
Налично за поръчка

1 Най-добрият подарък за междузвездни фенове баскетболист. Материал на раницата : Водоустойчиви висококачествени платно с пълна подплата, която носи тежестта, но лек.Широки презрамки с подплата от материал с висока пропускливост л намаляват натиска върху рамото и шията и се държи на хладно при продължително чорап. Размери на продукта : 19 × 6 × 12 см.It чудесен раница за ежедневието.Можете да го вземете със себе си в колеж, да пазарувате, на датите на пътуване. Чантата има достатъчно място, висококачествени холщовую преграда като разделители и специално разработен дупка, която е по-удобно да се свържете с мобилен източник на захранване за зареждане, така че да можете лесно да използвате телефона по време на ходене. Най-добрият подарък за междузвездни фенове баскетболист 2. Материал на раницата : Водоустойчиви висококачествени платно с пълна подплата, която носи тежестта, но лек.С широки подплатени презрамки от материал с висока пропускливост л намаляват натиска върху рамото и шията и се държи на хладно при дълъг чорап 3.

Към свойства

Продукти в категория