• New
Bassline Compact -Истинска безжична връзка - Ергономична форма за надеждна засаждане, със слушалки-втулки Bluetooth, устойчиви на пот, компактни с покет калъф за зареждане.

Bassline Compact -Истинска безжична връзка - Ергономична форма за надеждна засаждане, със слушалки-втулки Bluetooth, устойчиви на

BGN 15.97
Наличност
Налично за поръчка

✅ ПРИЛОЖЕНИЕ BOOMTUNE : ви позволява да настроите органите за управление, пълна настройка на еквалайзера, заедно с 6 настроени станции и местоположението на слушалки ✅ СВЪРЗВАНЕ на СИН ЗЪБ 5.0 осигурява по-бърза и стабилна безжична връзка, микрочип осигурява достъп на гласовия помощник и сверхнизкую латентност в игрите.Така че, независимо дали играете игри, слушате музика или се наслаждавате на подкастами, вие ще се наслаждавате на по-качествен звук. ✅ УПРАВЛЕНИЕ на EASYTOUCH : Да се запази чистотата на линиите серия bassline, ние избрахме сензорно управление, което не позволява появата на видими бутони и дава възможност на обикновените този начин пропуснете песен, да приема разговори и да се регулира силата на звука на всичко това с просто докосване, без да упражнява натиск върху ушите. ✅ Приложен кабел за зареждане на USC-C : Жак "Type-C" е една малка форма, така че може лесно да се свърже, USB кабели-C могат да предават много повече енергия, като осигурява по-висока скорост на зареждане. ✅ МИКРОФОНИ ENC : Нашите Boompods BASSLINE COMPACT оборудвани с микрофони ENC в дизайна stork да се осигури ясно от телефонен разговор, а на собствено безплатно приложение Boompods дава възможност за пълен контрол еквалайзер tap функция и настройка на режима на игра. ✅ ПРИЛОЖЕНИЕ BOOMTUNE : ви позволява да настроите органите за управление, пълна настройка на еквалайзера, заедно с 6 настроени станции и местоположението на слушалки. ✅ СВЪРЗВАНЕ на СИН ЗЪБ 5.0 осигурява по-бърза и стабилна безжична връзка, микрочип осигурява достъп на гласовия помощник и сверхнизкую латентност в игрите.Така че, независимо дали играете игри, слушате музика или се наслаждавате на подкастами, вие ще се наслаждавате на по-качествен звук. ✅ УПРАВЛЕНИЕ на EASYTOUCH : Да се запази чистотата на линиите серия bassline, ние избрахме сензорно управление, което не позволява появата на видими бутони и дава възможност на обикновените този начин пропуснете песен, да приема разговори и да се регулира силата на звука на всичко това с просто докосване, без да упражнява натиск върху ушите. ✅ Приложен кабел за зареждане на USC-C : Жак "Type-C" е една малка форма, така че може лесно да се свърже, USB кабели-C могат да предават много повече енергия, като осигурява по-висока скорост на зареждане. ✅ МИКРОФОНИ ENC : Нашите Boompods BASSLINE COMPACT оборудвани с микрофони ENC в дизайна stork да се осигури ясно от телефонен разговор, а на собствено безплатно приложение Boompods дава възможност за пълен контрол еквалайзер tap функция и настройка на режима на игра.

Към свойства

Продукти в категория