• New
Homoyoyo 12шт Прозрачни Стъклени бутилки с капачки Контейнери за проби масло Стъклен буркан За Съхранение на Прозрачен контейнер с капак, Стъклена Бутилка с капак Стък?

Homoyoyo 12шт Прозрачни Стъклени бутилки с капачки Контейнери за проби масло Стъклен буркан За Съхранение на Прозрачен контейнер

BGN 5.26
Наличност
Налично за поръчка

стъкло + алуминий СТЪКЛЕНИ БУРКАНИ-КОНТЕЙНЕРИ-Запечатываются алуминиеви капачки, помагат да се запази свежестта на съдържанието. малки СТЪКЛЕНИ БУРКАНИ-Кутии за съхранение на продукти, - Отлични като суспензии, бутилки за загадывания желания или флакони за парфюми.БУТИЛКА с ЕТЕРИЧНО МАСЛО - малки стъклени буркани, затваряне на алуминиеви капачки, да запазите съдържанието чист.БУРКАН за ДЕТСКИ ДУШ - малки стъклени буркани на висока степен на прозрачност, чието съдържание е лесно да се провери с един поглед.ЛАБОРАТОРНИ ШИШЕНЦАТА ЗА ПРОБИ - Мини-стъклени бутилки, Буркани с капак, Малки стъклени буркани, Шишета за изисквания, Бутилки за сватбени подаръци, декорация.Чудесно като кулон, флакона с пожелания или флакончиков за спиртни напитки. стъкло + алуминий. СТЪКЛЕНИ БУРКАНИ-КОНТЕЙНЕРИ-Запечатване на алуминиево капак помага да се запази съдържанието на свежа. малки СТЪКЛЕНИ БАНКИ-Банка за съхранение на продукти, - чудесно като кулон, флакона с пожелания или флакона на парфюми.БУТИЛКА с ЕТЕРИЧНО МАСЛО - малки стъклени буркани, затваряне на алуминиеви капачки, да запазите съдържанието чист.БУРКАН за ДЕТСКИ ДУШ - малки стъклени буркани на висока степен на прозрачност, чието съдържание е лесно да се провери с един поглед.ЛАБОРАТОРНИ ШИШЕНЦАТА ЗА ПРОБИ - Мини-стъклени бутилки, Буркани с капак, Малки стъклени буркани, Шишета за изисквания, Бутилки за сватбени подаръци, декорация.Чудесно като кулон, флакона за загадывания желания или флакона на парфюма.Списък на пакетите в 12 x стъклен контейнер за съхранение Особености - Материал : стъкло, алуминиеви стъклени бутилки за проби - Цвят : както е показано стъклени флакони.

Към свойства

Продукти в категория