• New
ThinSGO устойчива на плъзгане Тампон върху таблото на колата, за мобилен телефон, Ключодържатели, Слънчеви Очила, Поставка за навигация на мобилен телефон (черен)

ThinSGO устойчива на плъзгане Тампон върху таблото на колата, за мобилен телефон, Ключодържатели, Слънчеви Очила, Поставка за навигация

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

Мек гъвкав силикон позволява да се избегне надраскване на вашия телефонУправление с една ръка осигурява безопасно шофиране.Тъй като силикон-мек, той не ще издава шум при удар на мобилен телефон за възглавница.Целият притежателя, може да се мие и да се използва като нова.it могат да се използват само за притежателя на телефона, но също така могат да се разградят в колата разни дреболии, като например слънчеви очила, монети, ключове, карти и т. Лесно се прехвърля от едно място на друго като нови, промываясь под вода. [Прост дизайн и мултифункционалност] : цялото парче силиконов уплътнител, без сложни процедури за инсталиране, без магнит, винт или нещастниците, просто закачете го и го използвайте.Това е не само притежател на мобилен телефон на таблото, но и органайзер за съхранение на малките неща в колата си, като : слънчеви очила, монети, писалки, кредитни карти, ключодържател, за мобилен телефон, GPS, USB-кабел. [Подходяща за различни автомобилни приборных панели] : Този противоскользящий универсален мека подложка за мобилен телефон може да се обърне за различни видове автомобили с плосък повърхността на арматурното табло, такива като леки автомобили, камиони, джипове и т., А е универсален лепкава гелевый мат е лепкава чудесна основа за задържане на вашия телефон и дребни предмети в стабилно състояние и сигурност. [Основни области на приложение на] : Офис, конферентна зала, магазин, училище, дом, изложбена зала, салон за кола и още много други.Това е лесно, просто и се използва в широка гама.Измийте основата на вода, когато искате да го преместите на друго място. [Универсална съвместимост] : Гъвкави и нескользящая конструкция от силиконов каучук, приложима към мобилни телефони с размер от 4 до 7 см, като i Phone X 8 7 7 Plus, Samsung S8 S9 S6 S7 Note, Nexus, Pixel, Huawei, Xiaomi, LG, Sony, HTC или други устройства. [Трайност] : Всички продуктът е произведен от действително нетоксичен, без миризма силиконов материал, който гарантира комфортно усещане в ръката си, без съдържание на пластмаса.Той моющийся, за многократна употреба, годни за рециклиране, огнеупорни.Черният цвят не отразява слънчева светлина, което ви осигурява най-доброто изживяване при гледане. [Прост дизайн и мултифункционалност] : цялото парче силиконов уплътнител, без сложни процедури за инсталиране, без магнит, винт или нещастниците, просто закачете го и го използвайте.Това е не само притежател на мобилен телефон на таблото, но и органайзер за съхранение на малките неща в колата си, като : слънчеви очила, монети, писалки, кредитни карти, ключодържател, за мобилен телефон, GPS, USB-кабел. [Подходяща за различни автомобилни приборных панели] : Този противоскользящий универсален мека подложка за мобилен телефон може да се обърне за различни видове автомобили с плосък повърхността на арматурното табло, такива като леки автомобили, камиони, джипове и т.

Към свойства

Продукти в категория