• New
Инструменти за Изработване, Изрязване на Хартия, Перфокарта Снимка на Режещия Инструмент R10mm Кръгъл Кръгъл Ъгъл

Инструменти за Изработване, Изрязване на Хартия, Перфокарта Снимка на Режещия Инструмент R10mm Кръгъл Кръгъл Ъгъл

BGN 4.05
Наличност
Налично за поръчка

Не е нужно да се притеснявате за този проблем при използване на нашия ъглов ударОтпадъци се съхраняват в специален отсек, на всеки използван, той никога не ще падне.Лесно управление и сигурност могат да се използват и тийнейджъри.Използва се за изрязване и заоблени остри ъгли ламинирана документи, картонени кутии, снимки, документи и т. Избягвайте остри пластмасови ъгли, които могат да надраскат ръце.Нож от неръждаема стомана, издръжлив, един добър инструмент за заоблени или изрязване на остър ъгъл на хартия.Използва се за рязане на хартия, снимки, ламинирана документи, карти за подаръци или carton.is е подходящ за направата на снимки, орнаменти, рамки, канцеларски материали и т., Поставка работи като тава за боклук, съдържа резитба, удобно, лесно за почистване.В отделението разполага с гъвкава корица, която ви позволява лесно разтоварване на отпадъци от удар.Капачка на кръгла резаке е изработен от пластмаса, която е устойчива на корозия и могат да издържат на честото отваряне и затваряне.Не е нужно да се притеснявате за този проблем при използване на нашия ъглов удар.Отпадъци се съхраняват в специален отсек, на всеки използван, той никога не ще падне.Лесно управление и сигурност могат да се използват и тийнейджъри.Използва се за изрязване и заоблени остри ъгли ламинирана документи, картонени кутии, снимки, документи и т. Избягвайте остри пластмасови ъгли, които могат да надраскат ръце.Нож от неръждаема стомана, издръжлив, един добър инструмент за заоблени или изрязване на остър ъгъл на хартия.Използва се за рязане на хартия, снимки, ламинирана документи, карти за подаръци или carton.is е подходящ за направата на снимки, орнаменти, рамки, канцеларски материали и т., Поставка работи като тава за боклук, съдържа резитба, удобно, лесно за почистване.В отделението разполага с гъвкава корица, която ви позволява лесно разтоварване на отпадъци от удар.Капачка на кръгла резаке е изработен от пластмаса, която е устойчива на корозия и могат да издържат на честото отваряне и затваряне.Спецификация : Технически характеристики : 100% абсолютно новия Материал : Неръждаема стомана и пластикмодель : R10 Радиус скругления след рязане : 10 мм / 0,39 Размер : 8,0 cm x 8,0 м x 3,2 смЦвет : син Монтаж : ръчно Характеристики : 1.

Към свойства

Specifications:
100% Brand New:
Material:
Stainless Steel & Plastic
Modle:
R10
Fillet radius after cutting:
10mm / 0.39
Size:
8.0cm x 8.0m x 3.2cm
Color:
Blue
Installation:
Manually
Features:
1. Stainless steel blade, durable, a good tool to round or trim the sharp corner of paper. Used for cutting paper, photos, laminated documents, gift card, or carton. is suitable for the construction of photographs, decorations, photo frames, stationery, stamp art, invitations and other crafts.:
2. Simple operation and safety can also be used by teenagers. Use to trim and round the sharp corners of laminated documents, cartons, photos, paper, etc. Avoid sharp plastic corners to scratch your hands.:
3. No need to worry about this problem when using our corner punch.The waste stored in a special compartment every used, it will not fall anywhere.:
4. There is a flexible cap on compartment, which allow you easy to empty the waste from punch. The cap on rounder cutter is made of plastic, which is rustproof and can withstand frequently opening and closing.:
5. Base works as a trash tray, contains the shreds, convenient, easy to clean up:
Tips:
Please use the thumb to holding down the corner.:
Do not use the palm of your hand to press the corner.:
You must be faster!:
Package included:
1x Corner Rounder Punch:

Продукти в категория