• New
mxuteuk 11,4 × 7,5 × 5,5 (290x190x140 мм) Разпределителните кутия с капаче от Неръждаема Стомана с Монтажна плоча и стена за монтиране на стена, Водоустойчива IP67 Разпределителнит?

mxuteuk 11,4 × 7,5 × 5,5 (290x190x140 мм) Разпределителните кутия с капаче от Неръждаема Стомана с Монтажна плоча и стена за монтиране

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

"Отличен материал ABS" Тази разпределителните кутия е изработена от материал ABS, който е водоустойчив, устойчив на корозия, има добър удар и електрическа изолация и може да се използва в лошо време; "Лесна инсталация" Съответната монтажна поддържаща плоча може да бъде свързана към различни терминали кабели, печатни платки, и опорна плоча може да се определя лесно, обезпечаване му винтове; Монтиране на стена ви позволява да затегнете кутия на стената, за удобство на използване;. "Конструкцията катарами от неръждаема стомана 304" Здрава и лесно се отваря и затваря;. "Външни размери"11.5" / 290x190x140 мм (д * ш * в), моля, обърнете се към габаритному рисуване за получаване на допълнителни размери;. "Един добър помощник в электропроекте"Вътре в кутията отлито множество вградени колони, които са удобни за инсталиране на различни компоненти, като например ръководства, печатни платки и первази; А кутията може свободно да се отварят в зависимост от вашите нужди и лесно да направлява и да вземете, и той е подходящ за вашите различни проекти направи си САМ". "Отличен материал ABS" Тази разпределителните кутия е изработена от материал ABS, който е водоустойчив, устойчив на корозия, има добър удар и електрическа изолация и може да се използва в лошо време;. "Лесна инсталация" Съответната монтажна поддържаща плоча може да бъде свързана към различни терминали кабели, печатни платки, и опорна плоча може да се определя лесно, обезпечаване му винтове; Монтиране на стена ви позволява да затегнете кутия на стената, за удобство на използване;.

Към свойства

Продукти в категория