• New
ZWYSL Прозрачен Брезент Сверхпрочный PVC Винил Бреза с дебелина 0,3 мм Стъклена Бреза с Метални Втулками, устойчиви на студено време за оранжерии, Тераси, градина, Адапт?

ZWYSL Прозрачен Брезент Сверхпрочный PVC Винил Бреза с дебелина 0,3 мм Стъклена Бреза с Метални Втулками, устойчиви на студено време

BGN 2.67
Наличност
Налично за поръчка

● ДЪЛГОСРОЧНА ЗАЩИТА : Нашият прозрачен брезент изработен от устойчив ултра силна PVC-винил 100% прозрачен и не блокира преглед и не влияе на фотосинтезата ● ЗДРАВА : четирите ъгъла подсилени пластмасови плочи и малки метални дупки, и всеки брезент ще бъде подложен на изпитване на опън, за да се гарантира дълготрайност на продукта. ● МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН БРЕЗА : напълно прозрачен брезата може да се използва като покритие за оранжерии и палатки.Той е много подходящ като перфектен избор за външни щори, тераси, двор, веранди, павилиони и т. ● ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ : Около tarps оранжерии разположени антикорозионна линия, разстоянието е около 50 см; брезент може бързо и лесно да се консолидира, да се изправи срещу силен дъжд и вятър. ● Индивидуални услуги : Ние можем да конфигурирате различни размери и разстояние между втулками в съответствие с вашите нужди, ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас, директни продажби, с фабрики, поддръжка на множество покупки.МАРКА : zwysl Заглавие : Водоустойчив прозрачен брезентпроцесс : Долният край е направен от няколко нишки бяла въжета и термосвариваемой безпроблемна висока температура линии Дебелина : 0.

Към свойства

Продукти в категория