• New
JKUYWX Закачалка за хавлии за Баня, Въртящ се Държач за кърпи за ръце, Пространствена Алуминиева Закачалка за кърпи за 2/3/4/5 стъпало, Кухненски рафт, на Хартиен Висящ ст?

JKUYWX Закачалка за хавлии за Баня, Въртящ се Държач за кърпи за ръце, Пространствена Алуминиева Закачалка за кърпи за 2/3/4/5 стъпало,

BGN 52.14
Наличност
Налично за поръчка

Закачалка за кърпи е направена от космическия алуминий и е здрав, антикоррозийностью и антикорозионна защита Екологични характеристики на космическия алуминий, по-добре от медни продукти за баня, устойчивост на окисляване, по-добре от неръждаема стомана, при запазване на естетиката той също е трайна. завъртане на лоста на 180 °, лесно регулируема позиция.Лепило притежава силна адгезией и водонепроницаемостью, осигуряване на стабилност.Лесен монтаж и липсата на необходимост от сондиране, никога няма да навреди на стената.Закачалка за кърпи е направена от космическия алуминий и е здрав, антикоррозийностью и антикорозионна защита. Екологични характеристики на космическия алуминий, по-добре от медни продукти за баня, устойчивост на окисляване, по-добре от неръждаема стомана, при запазване на естетиката той също е трайна. завъртане на лоста на 180 °, лесно регулируема позиция.Лепило притежава силна адгезией и водонепроницаемостью, осигуряване на стабилност.Лесен монтаж и липсата на необходимост от сондиране, никога няма да навреди на стената.Описание : Изработени от космически алуминий, закачалка за кърпи, която е здрава, антикоррозийна и не ръждясва.Екологични характеристики на космическия алуминий, по-добре от медни продукти за баня, спецификациите без окисляване, по-добре от неръждаема стомана, водене на естетиката, тя също е трайна. завъртане на лоста на 180 °, лесно регулируема позиция.Лепило притежава силна адгезией и водонепроницаемостью, осигуряване на стабилност.Лесен монтаж и липсата на необходимост от сондиране, никога няма да навреди на стената.Максимално увеличете неизползвано пространство на стената, спестяване на пространство.Чудесно за поддържане на реда в кухнята, в банята.Моля, залепете го на гладка и суха повърхност, като плочки, мрамор, стъкло, дървена повърхност, метална повърхност и т.

Към свойства

Type:
swing arms towel rack
Color:
Silver / Black
Material:
Space aluminum
Product Size:
Overall length 32cm(12.59in), single bar length 30cm(11.81in), height 37.5cm(14.76in), bar distance
Load Weight:
20kg
Gross Weight:
0.51-0.7kg
Installation Type:
No drilling
Package Includes:
1 x Towel Rack:
Note:
1. Please allow slight deviation for the manual measurement data and make sure you do not mind before ordering.:
2. Let it rest for 72 hours to ensure better stick before use.:
3. Do not stick on painted wall, gypsum wall, cement wall and papered wall.:
Bathroom Organizer Countertop,2 Tier Bathroom Counter Organizer Kitchen Spice Rack Cosmetic Organizer,Countertop Storage Shelf for Bathroom, Kitchen, Living Room, Bedroom, Dressing Table :

Продукти в категория