• New
Сменяеми филтри SogYupk, съвместими за iRobot Roomba i3, i3 + i4 i6 i6 + i7 i7 + i8 E5 E6 E7 j7 j7 j7+. В комплект резервни части включва 12 HEPA-филтри и 1 четка за почистване.

Сменяеми филтри SogYupk, съвместими за iRobot Roomba i3, i3 + i4 i6 i6 + i7 i7 + i8 E5 E6 E7 j7 j7 j7+. В комплект резервни части

BGN 8.99
Наличност
Налично за поръчка

Регионални четка може да достигне до ъгли и ръбове, за ефективно премахване на замърсявания и да направи своя пол по-подредено;Филтър може да се намали проникването на полени, прах и пърхот от домашни любимци във въздуха, който дишаме в затворени помещения;A. съдържание на пакета прахосмукачка е лесен за инсталиране и точно подбрани, за да осигурят ефективна работа на вашия irobot;.Филтър има положителни и отрицателни страни, които не могат да бъдат почистени с вода.Може директно да се използва черна чистящую четка за премахване на прах и отломки с повърхност;.Тези сменяеми вакуум детайли подлежат на повторна употреба;.За да прахосмукачка irobot извършват по-ефективно почистване, почистващи аксесоари трябва редовно да се заменят.Препоръчва се замени с четка за почистване на ръбове и филтър на всеки 2-3 месеца, а гумена четка с няколко повърхности - на всеки 5 месеца.Многопластов гумена повърхност на четката е проектирана с износостойким и здрав гумен дизайн на протектора за раздробяване на отпадъци, премахване на замърсявания и лесно извличане на отпадъци от пода.Ще ви донесе по-чиста жилищна площ.Това не е продукт i Robot, и на него не покриват обещанията на продавача таван.Това е съвместим преносим аксесоар, изработен от трета страна, и всяко използване на търговска марка i Robot или името на модела на този продукт е предназначен само за демонстрация на оперативна съвместимост.Опаковъчен лист : 12 филтри и 1 чистящая четка.Филтри Sog Yupk са съвместими за прахосмукачка i Robot Roomba от серия E & I & J E5 E6 E7 i3, i3 + i4 i6 i6 + i7 i7 + i8 i8 + Plus j7 j7 +. Забележка : Това е съвместим преносим аксесоар, изработен от трета страна. 【Вакуумно наставка от 12 Опаковки】Това е набор от базови сменяеми аксесоари, за да се реши проблема, свързани с това, че често се налага да се купуват няколко дюзи за почистване. 【Поддръжка и препоръки】 Тези резервни части за прахосмукачка, за да може да се използва многоразово, но за да прахосмукачка irobot извършват по-ефективно почистване, почистващи аксесоари трябва редовно да се заменят.

Към свойства

Продукти в категория