• New
I Love Narwhale Прибиращ Химикалка Химикалка-Макара Синьо Мастило Гладка Химикалка Химикалка за Писане, за Мъже И Жени Офис Химикалки 4 бр.

I Love Narwhale Прибиращ Химикалка Химикалка-Макара Синьо Мастило Гладка Химикалка Химикалка за Писане, за Мъже И Жени Офис Химикалки

BGN 6.80
Наличност
Налично за поръчка

PCПроизведено в САЩ или са внесени. ➤ Нашата химикалка писалка е изработена от висококачествен материал за КОМПЮТРИ, което е трайна и удобно за писане. ➤ Нашата химикалка писалка пише гладко и е с удобно захващане, което го прави идеален за писане. ➤ Уникален дизайн тази химикалка с изображение ви позволява да подчертаете своя стил по време на работа или обучение. ➤ Тази химикалка химикалка - чудесен подарък за деца, приятели, колеги, позволяващ им да имат уникалната химикалка. ➤ Химикалки са подходящи за места, където са нужни химикалки, като училища и офиси. Произведено в САЩ или са внесени. ➤ Нашата химикалка писалка е изработена от висококачествен материал за КОМПЮТРИ, което е трайна и удобно за писане. ➤ Нашата химикалка писалка пише гладко и е с удобно захващане, което го прави идеален за писане. ➤ Уникален дизайн тази химикалка с изображение ви позволява да подчертаете своя стил по време на работа или обучение. ➤ Тази химикалка химикалка - чудесен подарък за деца, приятели, колеги, позволяващ им да имат уникалната химикалка.

Към свойства

Продукти в категория