• New
8 Опаковъчни Куки за закачване, Стенни куки 15 паунда (макс.) за Многократна употреба Прозрачни безшевни куки.Водоустойчива и Маслоустойчив куки за кърпи и връхни др?

8 Опаковъчни Куки за закачване, Стенни куки 15 паунда (макс.) за Многократна употреба Прозрачни безшевни куки.Водоустойчива и Маслоустойчив

BGN 34.61
Наличност
Налично за поръчка

Прозрачен дизайн : Куки-накладки, предназначени за закрепване на стените на офиса, гаража, работилницаШироко се използва върху различни повърхности.Куки за кърпи за баня : Не се изисква пробиване и инструменти, което улеснява приклеивание и тегления, без да вредят на стената.Закачалки за картини без пирони : Стенни закачалки, без да се повреди с водоустойчиви покрития за лепило и от неръждаема стомана, защитена от корозия.Лепкава куки за окачване и скоч произведени с най-добро качество и дълъг срок на служба.Самозалепващи куки : Можете да използвате стенен куки отново след миене и изсъхване. няколко самозалепващи куки ще се разпредели теглото на предмета.Цвят : прозрачен Материал : Висококачествена неръждаема стомана + материал КОМПЮТЪР Весовая капацитет : 15 кг Размери : 1,99 "x 1,99" Количество в опаковка : 1 Опаковка от 14 куки Как да инсталирате : 1. Почистете и подсушете напълно повърхност 2. Свалете капачката от тиксо. Нанесете паста за зъби върху някоя гладка повърхност и плътно стиснете я, за да премахнете мехурчета. Препоръчва се оставя за 12 часа, преди да се мотае някакъв предмет, за да се уверите, че продуктът е траен и е фиксиран.Като ги свали : Отопление на куката сешоар, след което бавно го свали с издатини, без никакви драскотини.Полезни съвети : 1. Не изхвърляйте нищо тяжеловесного, скъп или по-слабите. Не го използвайте в условия на висока температура.

Към свойства

Продукти в категория