• New
Групиране на Миглите,CALAILIS Касетъчни Мигли Индивидуални Мигли Фин Марка Natural Look многократна употреба Удължаване на Миглите със Собствените си ръце 0.07 мм 24шт Групир?

Групиране на Миглите,CALAILIS Касетъчни Мигли Индивидуални Мигли Фин Марка Natural Look многократна употреба Удължаване на Миглите

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

【КЛЪСТЕР УДЪЛЖАВАНЕ на МИГЛИТЕ】 : Клъстер удължаване на миглите - това е удължаване на миглите, което можете да направите в къщиРазлична дължина може да ви инжектират с различни стилове.Можете да избирате от широк спектър от дължини в този асортимент. 【НАТРУПВАНЕ на ГОЛЯМ БРОЙ ГРЕДИ】 : Миглите имат ефект 4 D наслояване, а ультратонкая дъвка ги прави носенето на изключително комфортен. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : Кичури миглите бързо да се прибира с ленти, не оставяйки след себе си лепило.Ленти също така можете лесно да извадите от тавата.Там няма нито утайки, нито залепване, нито пауза.Клъстер мигли са подходящи както за начинаещи, така и ветерани, за да създадете ефекта на плътността на миглите дори и в домашни условия. 【СТАБИЛЕН къдря】 : Нашите индивидуални наращенные мигли са били два пъти загряват по време на производството, за да запази перфектната къдря, който лесно се деформират при подходящи грижи.Дълго запазване и водоустойчив. 【СУПЕР ИКОНОМИЧЕН】 - Всяка опаковка съдържа 24 лъч на миглите.

Към свойства

Продукти в категория