• New
Ножица за нокти на луксозни от дамасской неръждаема стомана, нокторезачки, нокторезачки висока твърдост, устойчиви на нокторезачки, за улицата, инструменти за гри?

Ножица за нокти на луксозни от дамасской неръждаема стомана, нокторезачки, нокторезачки висока твърдост, устойчиви на нокторезачки,

BGN 3.00
Наличност
Налично за поръчка

Материал на тези клещи за нокти - дамасская неръждаема стомана, тя притежава характеристиките на висока твърдост, висока якост и устойчивостВисококачествена стомана определя ефективността на клещи за нокти с красив външен изглед на фигурата.Cutting edge с ЦПУ, с много остър ръб, може лесно да се режат нокти, дори кабели или други предмети с висока твърдост и т., като опаковката се използва кожен калъф.Красив външен вид от дамасской стомана и кожен калъф показват благороден temperament.Name : нокторезачки от дамасской стомана. Текстурата на повърхността : натурален фигура. Материал на тези клещи за нокти-дамасская неръждаема стомана, тя притежава характеристиките на висока твърдост, висока якост и устойчивост Заглавие : нокторезачки от дамасской стомана. Текстурата на повърхността : натурален фигура.

Към свойства

Продукти в категория