• New
YLYAJY G600 Поставка от Алуминиева Сплав, Скоба, Държач, Повдигаща опора за Цифровия Микроскоп, USB Микроскоп (Цвят: Алуминиева сплав)

YLYAJY G600 Поставка от Алуминиева Сплав, Скоба, Държач, Повдигаща опора за Цифровия Микроскоп, USB Микроскоп (Цвят: Алуминиева

BGN 2.00
Наличност
Налично за поръчка

Сверхпрочный титуляр от алуминиева сплав, устойчив и не трясущийсяРегулируема височина с точно регулиране за удобно използване. Достатъчно тежък, за да микроскопа, изглеждаше стабилна.Много е лесен за инсталиране за поставяне на цифров микроскоп.Използвайте тази поставка от алуминиева сплав за определяне на микроскоп с диаметър 32-34 мм. Е професионален инструмент-поставка, специално разработен за USB микроскоп, цифров микроскоп и електронен микроскоп.Това е полезно за закрепване на микроскоп при увеличение на електронни компоненти, идентификация на бижута, прецизни части, техническа поддръжка и тестване и т. Характеристики : Сверхпрочный титуляр от алуминиева сплав, устойчив и не трясущийся.Регулируема височина с точно регулиране за удобно използване. Достатъчно тежък, за да микроскопа, изглеждаше стабилна.Много е лесен за инсталиране за поставяне на цифров микроскоп.Използвайте тази поставка от алуминиева сплав за определяне на микроскоп с диаметър 32-34 mm. Забележка : Микроскоп в комплекта не е включена.Идва само с поставка.Технически спецификации : Цвят : Серебристыйматериал : алуминиева сплавмаксимальный диаметърът на тръбата на обектива на микроскоп : 32-34 мм Височина опора : 180 ммиспользование : Биологични изследвания електронен компонент прецизна информация за идентифициране на бижута и печатна платка за идентификация Размер на елемента : около 148 * 76 * 190 мм / 5.

Към свойства

Продукти в категория