• New
YANG1MN Самобръсначка за кучета, Машинки За Подстригване на кучета, Машинки за подстригване на домашни любимци, Малошумные Акумулаторни Безжични Професионални Компл?

YANG1MN Самобръсначка за кучета, Машинки За Подстригване на кучета, Машинки за подстригване на домашни любимци, Малошумные Акумулаторни

BGN 52.12
Наличност
Налично за поръчка

?? Вградена литиево-йонна батерияАкумулаторна машинка за кучета с вграден литиево-йонна акумулаторна батерия се отличава с изключителна гъвкавост.Тя може да се използва при зареждане, така че няма нужда да се притеснявате, че той ще спре да работи и ще имате наполовина неухоженная куче. ?? Сигурно и остър нож.Разширено фиксирано острие от неръждаема стомана и керамично движещ острието може да осигури отлична производителност на рязане.Нож е достатъчно остър за по-дълга употреба.Сменяеми ножове, лесно сменяеми и чистящиеся. ?? Ниска вибрация и сверхшумный дизайн.Шум при работа е само около 50 db за домашен любимец се чувствах спокойна и вече не се страхувах, рязане на кожи. ?? 4 защитни гребени (3 мм / 6 мм / 9 мм / 12 мм).Регулируем гребен за подстригване подходяща за подстригване на коса с различна дължина, а подвижни направляващи гребени осигуряват бърза и лесна смяна на гребени и увеличават гъвкавостта. ?? Моля, обърнете внимание : ако при вашите домашни любимци дълга и гъста козина, първо трябва да се режат ги с ножица по-кратко, иначе белезници могат да се залепи и да не работят правилно.Особеност : Вие може да изберете, зареждане или свързване.Тя може да се използва при зареждане, така че няма нужда да се притеснявате, че той ще спре да работи и ще имате наполовина неухоженная куче.Сигурно и Остър нож.Разширено фиксирано острие от неръждаема стомана и керамично движещ острието може да осигури отлична производителност на рязане.

Към свойства

Продукти в категория