• New
Комплект Силиконови Кухненски Аксесоари DOITOOL, Държач за Яйца, 5 бр. Силиконови поставки за чаши За Яйца, Обслужващи Чаши За твърдо Сварени Яйца (Случаен цвят), Компле?

Комплект Силиконови Кухненски Аксесоари DOITOOL, Държач за Яйца, 5 бр. Силиконови поставки за чаши За Яйца, Обслужващи Чаши За твърдо

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

Също така е подходяща за използване в гъба за почистване на лицето eggСладък сервировочная чаша за варени яйца, за домашна кухня.Изработен от висококачествен силиконов материал, екологично чист за безопасна употреба.Практично бижу в банята, в спалнята или на други помещения.Описаниеэто набор от сервировочных чаши за варени яйца с дизайн на крака.Изработени от висококачествен силиконов материал, тези чаши поставки за яйца нетоксичен за безопасна употреба и трайни за дълго използване.Тези силиконови чаша притежателите и са идеални за настаняване на други предмети като яйце-подходящи за лицето и така нататък.Характеристики - Цвят : Случаен цвят (не се ограничава до това, което е показано на снимката). - Материал : силикон. - Размер : прибл. 5 x 5 x 4 виж - Изработен от висококачествен силиконов материал, екологично чист за безопасна употреба. - сервировочная чаша за варени яйца, за домашна кухня. - Също така е подходяща за използване с гъба за почистване на лицето egg.

Към свойства

Продукти в категория