• New
Кутии за съхранение WASERCE за дрехи, Органайзер, Синя Преносима Кутия, Органайзер, Многофункционална Кутия за Шиене, Кутия За Инструменти, Ръкоделие и Аксесоари, Калъ?

Кутии за съхранение WASERCE за дрехи, Органайзер, Синя Преносима Кутия, Органайзер, Многофункционална Кутия за Шиене, Кутия За Инструменти,

BGN 11.14
Наличност
Налично за поръчка

100% Пластмаса ★ Бърз достъп Бял цвят На капака на Този мултифункционален кутия за съхранение на принадлежности за шиене, бродерия или спешни случаи. ★ Многофункционална прозрачен светло синя пластмасова чанта-переноска премиум качество за преносимо съхранение и организация. ★ Подвижна тава с 4 отделения непрозрачен бял на цвят идеален за сортиране на копчета, гумени ленти за коса или други малки аксесоари. ★ Този пътен куфар с горната дръжка идеален за носене на неща, на работа, в училище, на почивка. ★ Приблизителни размери : 20x11x10,5 см Чекмеджета за съхранение на дрехи, синьо преносим кутия-органайзер, многофункционална шевна скоростна, кутия за инструменти, кутия за бродерия и аксесоари, калъф за съхранение с дръжка и подвижна, чекмедже, чекмеджета за съхранение на 8x11 син преносим кутия-органайзер, многофункционална шевна скоростна, кутия за инструменти, кутия за бродерия и аксесоари, калъф за съхранение с дръжка и подвижна чекмедже Материал : пластмаса Цвят : както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.

Към свойства

Продукти в категория