• New
Защитна Мрежа от пеньковой Въже BWBZ, Ретро Груба Мрежа От пеньковой Въжета, Поддържа Обичай Тъкачни Занаяти, Мрежа за Украса на тавана, Мрежа за Снимки, Мрежа за Кате?

Защитна Мрежа от пеньковой Въже BWBZ, Ретро Груба Мрежа От пеньковой Въжета, Поддържа Обичай Тъкачни Занаяти, Мрежа за Украса на

BGN 2.33
Наличност
Налично за поръчка

1 Защитна мрежа от пеньковой въжета в ретро стил : Мрежа от пеньковой въже е изработена ръчно с помощта на двойни игли, без възли и плетене без възли.Съвети за безопасност : Редовно проверявайте защитна мрежа за наличието на всички скрити опасности, причинени от външни или човешки фактори, за да се гарантира сигурността. Декоративна мрежа сцена : идеален за стълбища, тераси, бижута, висящи дрехи, фотостен, детски градини, огради стадиони, таван мрежи, мрежи за защита на растенията и много други приложения.Това може да се предотврати падането на предмети и да се гарантира безопасността на домашните животни и деца. Размер на защитната мрежа : диаметър 4, 6, 8, 10, 12 мм (0.Разстояние между мрежи са съответно 5, 8, 10, 12, 15 см (1.Ако желания от вас размер не е наличен, моля, свържете се с нас по електронната поща. Мрежа за катерене от пеньковой въжета, плетени на ръка, защитно фехтовка за деца, висококачествен и издръжлив текстил, професионални обвързване на многослойна ширити, което прави въже е по-стабилна, ударопрочной и може да издържи и най-суровите условия.Тя е трайна, дори и при използване на открито. Приветливо обслужване : Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Ние вярваме, че нашите продукти ще задоволят вас. Защитна мрежа от пеньковой въжета в ретро стил : Мрежа от пеньковой въже е изработена ръчно с помощта на двойни игли, без възли и плетене без възли.Съвети за безопасност : Редовно проверявайте защитна мрежа за наличието на всички скрити опасности, причинени от външни или човешки фактори, за да се гарантира сигурността. Декоративна мрежа сцена : идеален за стълбища, тераси, бижута, висящи дрехи, фотостен, детски градини, огради стадиони, таван мрежи, мрежи за защита на растенията и много други приложения.Това може да се предотврати падането на предмети и да се гарантира безопасността на домашните животни и деца. Размер на защитната мрежа : диаметър 4, 6, 8, 10, 12 мм (0.Разстояние между мрежи са съответно 5, 8, 10, 12, 15 см (1.Ако желания от вас размер не е наличен, моля, свържете се с нас по електронната поща. Мрежа за катерене от пеньковой въжета, плетени на ръка, защитно фехтовка за деца, висококачествен и издръжлив текстил, професионални обвързване на многослойна ширити, което прави въже е по-стабилна, ударопрочной и може да издържи и най-суровите условия.Тя е трайна, дори и при използване на открито. Приветливо обслужване : Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.

Към свойства

Продукти в категория