• New
Калъф BoxWave за Gionee F205 Pro (калъф от BoxWave) - Спортна превръзка JogBrite, Нарукавная превръзка от неопрен за пътеки с подсветка за по-добра видимост за Gionee F205 Pro, Gionee M3 | F205 Pro - Яр?

Калъф BoxWave за Gionee F205 Pro (калъф от BoxWave) - Спортна превръзка JogBrite, Нарукавная превръзка от неопрен за пътеки с подсветка

BGN 26.77
Наличност
Налично за поръчка

? [ОСВЕТИТЕ ПЪТЯ] Въоръжени с осем (8) ярки флуоресцентни светодиодите, вие ще бъдете забелязани автомобилистами отдалечИзбягвайте нещастните случаи, постоянно се налага ДОСТЪП до устройството F205 Pro под ръка. ? [РЕГУЛИРУЕМА] е Лесно регулируем и ЕЛАСТИЧНА превръзка, за да се държи здраво си F205 Pro на бицепсе всякакъв размер. ? [Led режими] Снабден с 3 световыми режими за връзка с другите - стабилно и постоянно включен, светкавица бавна и бърза светкавица. ? [ДЪРЖАЧ за ключове] Включва малък джоб за съхранение на ключ от дома, така че не е нужно да вземете със себе си на работа по цял ключодържател. ? [АКУМУЛАТОРНА батерия] се Зарежда от всеки източник на захранване USB - просто го свържете към порт micro USB и бъдете готови за следващото пътуване в мрака!. ? [ОСВЕТИТЕ ПЪТЯ] Въоръжени с осем (8) ярки флуоресцентни светодиодите, шофьорите ще забележи отдалеч.Избягвайте нещастните случаи, постоянно се налага ДОСТЪП до устройството F205 Pro под ръка. ? [РЕГУЛИРУЕМА] е Лесно регулируем и ЕЛАСТИЧНА превръзка, за да се държи здраво си F205 Pro на бицепсе всякакъв размер. ? [Led режими] Снабден с 3 световыми режими за връзка с другите - стабилно и постоянно включен, светкавица бавна и бърза светкавица. ? [ДЪРЖАЧ за ключове] Включва малък джоб за съхранение на ключ от дома, така че не е нужно да вземете със себе си на работа по цял ключодържател. ? [АКУМУЛАТОРНА батерия] се Зарежда от всеки източник на захранване USB -просто го свържете към порт micro USB и бъдете готови за следващото пътуване в мрака!.

Към свойства

Продукти в категория