• New
Голяма топло обем 2 литра с премиальным уютен пухкава калъф и дървени въглища Pom Помераните, торбичка с топла вода за облекчаване на болки в гърба, шията и краката и ?

Голяма топло обем 2 литра с премиальным уютен пухкава калъф и дървени въглища Pom Помераните, торбичка с топла вода за облекчаване

BGN 15.40
Наличност
Налично за поръчка

❤️ Издръжливост и сигурност : Топло е изработена от съвременни термопластичен материал, PVC и висококачествен мек отвътре, които ще ви даде усещане за допълнителен комфорт, който ще ви харесатИ е напълно безвреден при контакт с кожата. ? Облекчение от болки в тялото : Ако страдате от болки в гърба, шията, ръцете и краката, просто попълнете ги и ги използвайте като топла лапа в тази област, за да облекчи болката.Можете също да използвате това като притопляне при болки по време на менструация. ? Луксозен и моющийся : Добавяне на елегантност, комфорт и топлина на тази чанта за топла вода, мек и уютен калъф от изкуствена кожа с завязкой от помпонов я прави по-луксозни и супермягкой.Освен това, този калъф гарантира, че топлината се запазва в продължение на дълъг период от време, вие можете да се радвате на комфорт през цялата нощ!. ? Гъвкавост : Бутилки с гореща вода, най-подходящи за уютни и топли вечери!Идеална за студените нощи топло осигурява добро настроение, уют и топлина.Използвайте като грелок за краката и ръцете, за да се топлят дори и в най-студените нощи. ? Лесен за използване : Когато е необходимо да се прояви грижа към жена си, или някой от вашите близки, на този пакет за топла вода с пухкава калъф - най-добрият избор.Както мъжете, така и жените могат да се възползват от предимствата на този пакет с гореща вода и също така е чудесен избор за възрастните хора. ❤️ Издръжливост и сигурност : Топло е изработена от съвременни термопластичен материал, PVC и висококачествен мек отвътре, които ще ви даде усещане за допълнителен комфорт, който ще ви харесат.И е напълно безвреден при контакт с кожата. ? Облекчение от болки в тялото : Ако страдате от болки в гърба, шията, ръцете и краката, просто попълнете ги и ги използвайте като топла лапа в тази област, за да облекчи болката.Можете също да използвате това като притопляне при болки по време на менструация. ? Луксозен и моющийся : Добавяне на елегантност, комфорт и топлина на тази чанта за топла вода, мек и уютен калъф от изкуствена кожа с завязкой от помпонов я прави по-луксозни и супермягкой.Освен това, този калъф гарантира, че топлината се запазва в продължение на дълъг период от време, вие можете да се радвате на комфорт през цялата нощ!. ? Гъвкавост : Бутилки с гореща вода, най-подходящи за уютни и топли вечери!Идеална за студените нощи топло осигурява добро настроение, уют и топлина.Използвайте като грелок за краката и ръцете, за да се топлят дори и в най-студените нощи.

Към свойства

Продукти в категория