• New
Топло При Менструални спазми на Преносима Безжична Топло За корема С 3-способи за регулиране температурата и 4-скоростни Режими на масаж Топло за гърба И корема Пос?

Топло При Менструални спазми на Преносима Безжична Топло За корема С 3-способи за регулиране температурата и 4-скоростни Режими

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

【Удобен материал】 Колан за преносим притопляне е изработен от висококачествена мека тъкан, която е лека и дишаща, както и приятна и топла при носенето на кожатаСкорост и температура се показва на led дисплея.Регулируем колан с висока еластичност лесно Може да се побере под всяка линия на талията. 【Менструални спазми 】 Топло е предназначен за премахване на дискомфорта в корема при жените или при менструация, причинени от менструалния цикъл, което ви позволява по-комфортно да се отпуснете у дома.Болезнена менструация и други Могат да Възникнат, ако в Долната част на корема се Усеща хлад.Всяка жена се нуждаят от Топло. 【Богат на функции】 безжична портативна топло може да се похвали с 3-високоскоростен режим за бързо загряване и 4-високоскоростен режим на вибрации.Можете да Настроите температурата и режима на масаж, за да получите Най-комфортни настройки За Облекчаване на дискомфорт в областта на корема или кръста. 【Подарък за жени】 не може да се обърка, като изберете електрическа възглавничка като подарък за вашата майка или приятелка.Опаковъчни кутии стилен и много удобен апарт, И всяка жена в продължение на няколко дни изпитва Дискомфорт в областта на корема или кръста.Жените могат да Използват електрическа възглавничка По време на Дискомфорт. 【Удобен материал】 Колан за преносим притопляне е изработен от висококачествена мека тъкан, която е лека и дишаща, както и приятна и топла при носенето на кожата.Скорост и температура се показва на led дисплея.Регулируем колан с висока еластичност лесно Може да се побере под всяка линия на талията. 【Менструални спазми 】 Топло е предназначен за премахване на дискомфорта в корема при жените или при менструация, причинени от менструалния цикъл, което ви позволява по-комфортно да се отпуснете у дома.Болезнена менструация и други Могат да Възникнат, ако в Долната част на корема се Усеща хлад.Всяка жена се нуждаят от Топло. 【Богат на функции】 безжична портативна топло може да се похвали с 3-високоскоростен режим за бързо загряване и 4-високоскоростен режим на вибрации.Можете да Настроите температурата и режима на масаж, за да получите Най-комфортни настройки За Облекчаване на дискомфорт в областта на корема или кръста. 【Подарък за жени】 не може да се обърка, като изберете електрическа възглавничка като подарък за вашата майка или приятелка.

Към свойства

Продукти в категория