• New
NUOBESTY Boards Дъска за десктоп бележки Магнитна Портативна за Черната дъска Мини-Бяла Дъска За Училище на Двустранните Домашни Записи Офис Дъска за бележки Стираемая Б?

NUOBESTY Boards Дъска за десктоп бележки Магнитна Портативна за Черната дъска Мини-Бяла Дъска За Училище на Двустранните Домашни

BGN 9.06
Наличност
Налично за поръчка

Стираемая дъска за рисуване : също така може да се използва като табла за съобщенияДъски за домашна кухня : Дайте възможност на децата идеалното място за творческа изява.Дъска за бележки подходяща за офис, дизайн, семейство, учене и т., Магнитна дъска : идеален за рисуване и писане, изучаване на творчеството на деца, училищна степен, подарък за празника и т. на обявата : образователен инструмент, за да получите по-голям опит на обучение за вашите деца.Забавен и интерактивен за цялото семейство.Стираемая дъска за рисуване : също така може да се използва като табла за съобщения.Дъски за домашна кухня : Дайте възможност на децата идеалното място за творческа изява.Дъска за бележки подходяща за офис, дизайн, семейство, учене и т., Магнитна дъска : идеален за рисуване и писане, изучаване на творчеството на деца, училищна степен, подарък за празника и т. на обявата : образователен инструмент, за да получите по-голям опит на обучение за вашите деца.Забавен и интерактивен за цялото семейство.Осъществяване на списък 1 х Магнитна дъска за съобщения Характеристики - Размер : прибл. магнитна дъска за писане с размер 25x25x2 виж - Материал : стираемая дъска за рисуване от метал и пластмаса. - Цвят : на Бели Дъски за домашна кухня. - Подходящ за офис, дизайн, семейство, учене и т., Магнитна дъска за сухо изтриване.

Към свойства

Продукти в категория