• New
Лек комплект за оцветяване на устните FVQUHVO - Мини-набор от течно червило, Водянистое и хидратиращ средство за оцветяване на устните, устойчив цвят за устни, лесно на?

Лек комплект за оцветяване на устните FVQUHVO - Мини-набор от течно червило, Водянистое и хидратиращ средство за оцветяване на устните,

BGN 1.67
Наличност
Налично за поръчка

❤ 【Ярък нюанс за устни】 Воднисти нюанс за устни с блестящ цветен ефект, 4 ярки цветове, подходящи за всеки цвят на кожатаСтрахотен цвят на устните ви кара да изглеждате елегантно, където и да се намирате. ❤ 【Грим за устни 3 в 1】 Нашето тонирующее средство за устни леко, мерцающее и растушевывающееся.Може да се използва не само като червило, но и като руж и сенки за очи. ❤ 【Овлажняващ петно за устни】 Тази течна червило е богата на витамин е, хидратира устните и задържа влагата.Благодарение на това вие ще имате течен грим на устните, и вие ще изглеждате блестящо през целия ден. ❤ 【Водоустойчив и издръжлив】Трайно пигментное оцветяване на устните е на постоянни и водоустойчиви покрития.Нашият течен цвят за устните, лесно се нанася и се пази през целия ден в жега и влажност. ❤ 【Начин на приложение】 Леко нанесете върху център за устни за постепенното прилагане.Облекло поотделно или слоеве може да създаде многоизмерен ефект.Той създава влажна послевкус, създаване на мека и растушевывающийся цвят на устните.

Към свойства

Продукти в категория