• New
USB Незабавен Отопление Керамични Флокированные Извиване на Преносим Къдрене маша Добрия Инструмент За Стайлинг на Коса Мини Електрическа Плойка за коса САМ Фризь?

USB Незабавен Отопление Керамични Флокированные Извиване на Преносим Къдрене маша Добрия Инструмент За Стайлинг на Коса Мини Електрическа

BGN 4.40
Наличност
Налично за поръчка

Практически инструменти за стайлинг на коса ще ви помогнат лесно да тъкат всички видове любовни прически, лесен за употреба, страхотни резултати, здрава адхезия, им е трудно да отслабнете, не е необходимо химическа обработка, защита на косата си, вие можете да създадете перфектната прическа по всяко времеПодходящ за повечето малки, средни, големи и гигантски бигудей, както и за къдрене с подгряване.Много подходящ за определяне на косата на място, бретон, на корените и връхчетата на косата може да се използва за създаване на любимите си форми.Екстремни косата си дом, без отопление и химически добавки, физическа къдрите, никога няма да навредят на косата ти, може ефективно да защити косата от увреждане.Лек, малък по размер, лесна за употреба и переноске на открито, отличен, аксесоари за коса, подходящи за ежедневието, пътувания, ваканции и т. Идеален практичен инструмент може да се използва във фризьорски салони, красильнях и къщи за постоянно живеене.Различни начини на зареждане, които могат да се презареждат от мобилно устройство, компютър и т., позволяват да се постигне оптимална температура, необходима за фризьорски салони, в продължение на 3 минути, и намаляване на времето за изчакване преди фризьорски салон. Различни начини за зареждане, може да се зарежда от захранване, компютъра и т. Притежава силна адгезией и лесно капка обратно, може да се създаде добра полагане на косата по всяко време. Можете да използвате бретон, корен коса, опашка коса, свободно да се създаде форма, която ви харесва. Не уврежда косата, може ефективно да защити косата от увреждане.

Към свойства

Продукти в категория