• New
50 Опаковки Празнични аксесоари за Рамадан Ейд Мубарак почистващи Кърпички Тъмно синьо и златно на цвят с надпис Ейд Мубарак Хартиени Салфетки на тема Рамадан Муба?

50 Опаковки Празнични аксесоари за Рамадан Ейд Мубарак почистващи Кърпички Тъмно синьо и златно на цвят с надпис Ейд Мубарак Хартиени

BGN 1.67
Наличност
Налично за поръчка

? Ценен набор : всеки комплект включва 50 кърпички за еднократна употреба на тема Ейд мубарак, за да сте имали достатъчно салфетки за предстоящото мюсюлманско парти в чест на празника Рамадан и битови нуждиТези кърпички за закуска са с размери от 6.6 х 6,6 инча в сгънат вид и 13,4 х 13,4 инча в развернутом.Насладете се на незабравими партита по случай празника Ейд Мубарак със семейството си!. ?Качествени кърпички : Кърпички са произведени от предприятието с висок контрол на качеството и имат професионален печат.Всяка хартиена салфетка двупластова, те са изключително здрави, отлично абсорбират влагата и меки на допир, можете лесно да ги използва за избърсване на мазнини и петна от масата.Те ще се зарадват гостите си. ?Премиум дизайн : дизайна eid mubarak като основните цветове използвани в тъмно синьо злато. С помощта на напредналите технологии за печат на всяка хартиена салфетка нанасят изображения на ислямските фенери, звездите и луната, както и заглавието на "Eid Mubarak". Специални и реалистични, стилни и иновативни, те ще могат да създадат впечатление на нашите гости. ?Ви спестим време : почистващи кърпички за обяд и вечеря или за парти отпечатани с помощта на технология за печат с изображение на храните, те са 100% храни, които не са токсични, екологично чисти, здрави и годни за контакт с хранителни продукти.Удобно спестяване на време, което премахва необходимостта от машинно тъкани кърпи. ? Декор за всички случаи на живота си : да се използва както вътре, така и отвън.Нашите аксесоари за декорация на партита са идеални за оформяне на мюсюлманския празник Рамадан.Предназначен за празник Ейд Мубарак, АЙД Ал-Фитр, ислямския празник Курбан за всички възрасти.А също така може да се използва като подарък за вашите приятели или роднини, така че те биха могли да празнуват празника и да притежават уникална церемония по същия начин.

Към свойства

Продукти в категория