• New
noomby Дълъг Светъл Перука Омбре за жените, 26 Инча, Средната Част, Светла Перука, къдрави коси Вълнообразни Светла Перука, Естествен Синтетични Перука от устойчиви на ?

noomby Дълъг Светъл Перука Омбре за жените, 26 Инча, Средната Част, Светла Перука, къдрави коси Вълнообразни Светла Перука, Естествен

BGN 16.99
Наличност
Налично за поръчка

【Материал перука】 : Градиентный златна перука използва напълно нови направления на косата и усъвършенстван процес на лакиранеПридава ви наистина естествен вид и реалистична линия на растеж на косата при носенето.Дълги къдрави перуки, не само топлоустойчиви и траен, но и изглеждат много естествено и реалистично, което ще ви даде още повече красота. 【Стил И предимства】 : Дълги, вълнообразни перука от естествен, мек, буйна и гъста. перука с дължина 26 инча е малка част от скалпа от дантела с ръчно изработени, както и нов процес за ръчно шиене прави линията на растеж на косата е по-реалистична.Дълги вълнообразни выцветший светла перука подчертае всяка форма на лицето и да ви помогне да промените стила, за да станат по-уверени и чаровни. 【Леко и безгрижно носенето на】 : 21,5-23,5 инча, подходящ за повечето форми на главата.На шапка има два венеца, можете да регулирате дъвка в съответствие с главата си.Дишаща шапка rosemesh осигурява удобна за кацане.Лесно се инсталира и се отстранява, което спестява време. 【Приложими към множество сцени】 : Дълги къдрави перуки са много подходящи за ежедневна употреба, тематични партита, абитуриентски тържества, Хелоуин, на концерти, сватби, срещи и т.

Към свойства

Продукти в категория