• New
BATRC SYXYSM Имитация Вертелов Пневматични и Покриване на Декорации За Озеленяване на Аквариума Украса под формата на Перлата на миди сен жак (Цвят: A9)

BATRC SYXYSM Имитация Вертелов Пневматични и Покриване на Декорации За Озеленяване на Аквариума Украса под формата на Перлата на

BGN 12.05
Наличност
Налично за поръчка

1 материал, безопасен, без избледняване, с твърда консистенция.Декоративен аквариум за озеленяване добър продукт. Формата на реалистичен, всяка една от тях внимателно проектирана и съответства на цвета. Бижута, които могат да пусне мехурчета, свържете кислороден помпа (с изключение на въздушна помпа), ще може да се мехурчета, прибавете движение на вашето аквариуму ~. Превърнете аквариум в красив пейзаж. Може да се използва като изискан подарък за роднини и приятели.Просто избършете и изплакнете с декорация с топла вода.Никога не използвайте сапун, тъй като остатъци от сапуни могат да увредят на рибата.Безопасен както за сладководни, така и за морски аквариуми Име : Калин миди сен жак с пузырьковым украшениемматериал : Размер : 9 * 6,5 * 9 см/3.54 В комплекта са включени : 1 покритие (други елементи не са включени) Опаковката : упаковкапРименяется : озеленяване на аквариума, декорация на дома, Бележки : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс от 1-2 виж 2.

Към свойства

Продукти в категория