• New
FULDGAENR Френч-наставка на ноктите Къси Квадратни Режийни ноктите с Розови Цветен дизайн, Пълно покритие на Изкуствени Акрилни нокти Средния Телесен цвят, Лепило за н?

FULDGAENR Френч-наставка на ноктите Къси Квадратни Режийни ноктите с Розови Цветен дизайн, Пълно покритие на Изкуствени Акрилни

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

❤️ 【ОПАКОВКА】 Къси квадратни режийни ноктите в пластмасова кутия съдържа 24 предмет на 12 различни размери и безплатен лепило, което осигурява напълно индивидуална кацане, и можете да отрежете и да ги носят така, както ви харесваПолучите нокти, подобни на салонные, в продължение на 5 минути. ?【МАТЕРИАЛ】 Тези, лъскава подплата на ноктите, са направени от здрави материали ABS, който няма мирис и не е токсичен, гладки ръбове, не травмируют на ръцете и ноктите им не е лесно да се съборят, и тях със сигурност може да се ползват.Предназначена е за предоставяне на огъване женски ноктите, нулев натиск върху ногтевое леглото и усещания истински нокти. ?【 УСТОЙЧИВ ЕФЕКТ】 Цветни режийни ноктите с пълно покритие просто изберете вашия маникюр, отполируйте ногтевое легло, използвайте лепило, което ние раздаваме, и натиснете модерни ноктите в продължение на 30 секунди, за да се получи естествен маникюр, който се харесва на момичетата. (Нанасяне на течен лепило може да бъде по-дълъг, отколкото нанасяне на желейных табове, или общият им тираж може да бъде по-дълъг). ?【РАЗЛИЧНИ ПОВОДИ】 Тези сладки акрилни нокти отпусне вас по време на партита, очаквайки следобедните срещи, абитуриентски вечери, пътувания почивен ден и други събития.

Към свойства

Продукти в категория