• New
Модерна златен Полилей Homebelife, 5-Клиенти Селска Линия на Острова, лампа за кухня-Трапезария, матиран Месинг с бял Филтър абажуром (5-Светещо месинг Златен цвят)

Модерна златен Полилей Homebelife, 5-Клиенти Селска Линия на Острова, лампа за кухня-Трапезария, матиран Месинг с бял Филтър абажуром

BGN 130.90
Наличност
Налично за поръчка

?【Модерен дизайн】 линейна полилей от матово злато с бял плат нюанси създава спокойна и комфортна атмосфера, това е добър избор за вашата кухня, всекидневна ?【Размер на закрепване】 25 см (диаметър) * 23,4 инча (височина). Навес 4,75 инча. Верига 60 инча осигурява различна височина окачване, също така съвместима с наклонени или успоредни тавани. ?【Лесна инсталация】 В комплекта подвесного лампа-свещник включени всички детайли и аксесоари.Лампата е събрана лампа, така че не е необходимо да се свържете и събира след отваряне на опаковката.Следвайте няколко прости стъпки от ръководството, и ще можете да го използвате много бързо.Ако лоста лампи не много пряко, може леко да се коригира с ръце.Лампа здрав, може да не се притеснявате за увреждане. ?【Изисквания към лампочкам с нажежаема жичка】 За това подвесного на осветителното тяло се изисква 5 основни лампи E12 капацитет на не повече от 40 Вата, той е съвместим с лампи с нажежаема жичка, CFL и led крушки (силно препоръчително да се използват led лампи, но те са в комплекта не са включени).

Към свойства

Продукти в категория