• New
Монтажни Скоби за оф-роуд светлинни стъпало, скоба за тръба с хоризонтална перекладиной, подходящ за закрепване на Бичи бара 0,75/1/1,25, на Багажника, притежателят на р?

Монтажни Скоби за оф-роуд светлинни стъпало, скоба за тръба с хоризонтална перекладиной, подходящ за закрепване на Бичи бара 0,75/1/1,25,

BGN 5.84
Наличност
Налично за поръчка

1 Лесна инсталация-предварително просверленное дупка позволява инсталиране в автомобил с допълнителни светлини без пробиване на всякакви отвори в каросерията, шестограмен ключ в комплект за бързо инсталиране на багажник на покрива, напречна греда, рамка за роли или багажник за главоболие. Широко приложение - този монтаж на стена за led панел може да се използва за тръби 0.25" Определяне на рамената в диаметър, работи с най-led, HID, халогенни прожектори/фарове за мъгла, фаровете/на фарове за дългите светлини или светлинни ленти за джипове, атв, джипове, камиони, джипове, лодки, селскостопанска техника и т. Универсална регулируема скоба за тръби и лек, с малки размери.Материал - Сверхпрочный лят алуминий здрав и издръжлив, с гумени вложки, снижающими вибрациите при движение и предотвращающими белези на повърхността на стъпалата. Гаранция за качество - Гаранция 2 години, можете да получите пълно възстановяване на парите или нова подмяна.Технически характеристики на : .

Към свойства

Продукти в категория