• New
QXUJI 30 БР. Копчета за шиене от смола, 25 мм/1 инч, Кръгли Обемни Копчета за Шиене, с 4 Матови модели, Размер 4 Дупки, за Шиене занаяти собствените си ръце, Ръчно Рисувани ко?

QXUJI 30 БР. Копчета за шиене от смола, 25 мм/1 инч, Кръгли Обемни Копчета за Шиене, с 4 Матови модели, Размер 4 Дупки, за Шиене

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

Пратката включва : 30 бр копчета за шиене от смола 4 цвята (6 бр. кафе); размери : 25 мм / 1 инч.Материали : Копчета, направени от смола, много водоустойчиви и издръжливи.Повърхността е много гладка, може да се постави с помощта на лепило, лепенката, конци, дантела и много други.Приложение : Копчетата са идеални за шиене, плетене на една кука, изработка на картички и scrapbooking или за да придадат неповторим цвят и красота на декоративни тъкани, дрехи, палто, риза, джинсам, яке за пришивания.Различни цветове : Копчета 4 цвята : кафяво, бежово, кафе, черни, са идеални за добавяне на вашите творения на вашите шевни проекти и могат да украсят всички шевни работа.Сервизно обслужване : Всички проблеми с копчета за шиене, моля, свържете се с нас свободно, ние ще се опитаме да ви направи услуга.Вашето удовлетворение и щастие, е наш приоритет. копчета за шиене от смола, 25 мм/1 инч, кръгли обемни копчета за шиене, с 4 матови рисунки, в размер на 4 отвора, за шиене занаяти собствените си ръце, ръчно рисувани копчета, ремонт на ръчно изработени дрехи. Материали : Копчета, направени от смола, много водоустойчиви и издръжливи.Повърхността е много гладка, може да се постави с помощта на лепило, лепенката, конци, дантела и много други.Различни цветове Копчета имат 4 цвята : кафяво, бежово, кафе, черно, които са идеални за добавяне на вашите творения на вашите шевни проекти и могат да украсят всички шевни работа.

Към свойства

Продукти в категория