• New
Yikasliy плешивото Манекен за Перуки Професионална Косметология Женски Манекен от Стиропор модул за Обучение Манекен Модел на Глава на Кукла за Производство на перук?

Yikasliy плешивото Манекен за Перуки Професионална Косметология Женски Манекен от Стиропор модул за Обучение Манекен Модел на Глава

BGN 13.33
Наличност
Налично за поръчка

【голяма обиколката на главата 22 инча】 Подобрени модели са се увеличили обиколката на главата, доближавайки се до размера на главата на възрастен човекМоже да е по-добре да показвате на вашия перука на главата модели на 100% подкрепя перука перука не се разпада, така че си украса на главата модели са по-ослепителен, са достойни за въвеждане на украшения. 【Високо качество】 Плешив модел на главата Yikasliy е изработена от мек поливинил хлорид (PVC), микроэластичной, не выцветающей, нетоксичен, безопасен, удобен за показване, с тегло около 450 грама, височина на главата около 10,6 инча (27 см), обиколката на около 22 инча (56 cm) и с диаметър дъното на дупката от около 1 инч (2,5 см).Тъмно кафява плът. 【Широко се използва】 Това е идеалната глава на човешката кукла за производство на перуки и демонстрации, тя е подходяща за всички видове перуки.Тя може да се използва за производство на шапки, каски, очила, маски или стойка за слушалки.И тя може да се използва за практикуване на грим, масажи и т. 【най-Добрият подарък】 Можете да дадете на приятелите си, че ще бъде много практичен подарък, а към продукт е приложен 40 големи игли за определяне на перука на главата си. 【Нашата услуга】 Ако имате някакви въпроси относно използването или качеството на нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние своевременно ще ви предоставим по-добро обслужване, ние ви обещаваме да ви даде отговор в рамките на 24 часа.Ние можем да приемат рекламации и борси, моля, не се колебайте да се купуват. 【голяма обиколката на главата 22 инча】 Подобрени модели са се увеличили обиколката на главата, доближавайки се до размера на главата на възрастен човек.Може да е по-добре да показвате на вашия перука на главата модели на 100% подкрепя перука перука не се разпада, така че си украса на главата модели са по-ослепителен, са достойни за въвеждане на украшения. 【Високо качество】 Плешив модел на главата Yikasliy е изработена от мек поливинил хлорид (PVC), микроэластичной, не выцветающей, нетоксичен, безопасен, удобен за показване, с тегло около 450 грама, височина на главата около 10,6 инча (27 см), обиколката на около 22 инча (56 cm) и с диаметър дъното на дупката от около 1 инч (2,5 см).Тъмно кафява плът. 【Широко се използва】 Това е идеалната глава на човешката кукла за производство на перуки и демонстрации, тя е подходяща за всички видове перуки.Тя може да се използва за производство на шапки, каски, очила, маски или стойка за слушалки.И тя може да се използва за практикуване на грим, масажи и т. 【най-Добрият подарък】 Можете да дадете на приятелите си, че ще бъде много практичен подарък, а към продукт е приложен 40 големи игли за определяне на перука на главата си.

Към свойства

Name:
Female head mold with makeup Head circumference

Продукти в категория