• New
Чанта Феята на Зъбките за момчета, 3 бр. Торба за спомен от Фея, която може да се Сложи Под възглавницата, Синя Чанта Феята на Зъбките за Момчета, Подарък за памет за м?

Чанта Феята на Зъбките за момчета, 3 бр. Торба за спомен от Фея, която може да се Сложи Под възглавницата, Синя Чанта Феята на Зъбките

BGN 3.03
Наличност
Налично за поръчка

1 Забавни пликове за зъбни феи : Торбичка за зъбни фей, който влиза в комплекта, е украсена със забавен дизайн на зъбите, който ще се хареса на вашето дете, напомнящи му за него специално призванието. Дизайн с завязками : чанта "феята на зъбчетата", разработена с надеждна закопчалка на шнур, ще загубени зъби на вашето дете сигурност за години напред. Трайност : Чанта за феята на зъбките, изработен от зебло, която е лесно да се скъса; по този начин, зъб ще бъдат защитени и ще може да се съхраняват дълго време. Смислени неща : Чанта "феята на зъбките" - това е повече, отколкото просто практичен контейнер за загубени зъби, тя добавя вълнение и изненада този специален момент от детството си, което го прави още по-значимо и запомнящо се.Този чанта от зъбната фея ще стане внимателен и трогательным подарък за всяко дете, който с нетърпение очаква появата на феята на зъбките.Това е специален подарък за спомен, на които те ще могат да се грижиш за години напред.

Към свойства

Продукти в категория