• New
EMTOBT 7X5 ФУТА Италиански Къща Фон Ретро Къща в повредената Състояние Селски Дървени порти и прозорци, Кафяв и син Цвят, Дърветата Отвън Украса за Тематични партита По?

EMTOBT 7X5 ФУТА Италиански Къща Фон Ретро Къща в повредената Състояние Селски Дървени порти и прозорци, Кафяв и син Цвят, Дърветата

BGN 25.26
Наличност
Налично за поръчка

❤ЯРКИ ЦВЕТОВЕ - Дигитален печат с висока резолюция и отлично качество на печат / цвятПрепоръчва се оставя разстояние за стрелба, за да постигне най-реалистичен ефект. ❤ВИСОКО качество - Изработени от висококачествена мека винил плат.То е ясно, трайно, не се поддава на разкъсване, лесно се сгъва, има малко тегло, миене на ръка, не причинява вреда, лесно се съхранява и пренася.Всяко произведение на изкуството премина на строг подбор.Никаква неприятна миризма!. ❤ Широко приложение - Идеален избор за студио, клуб, сватби, партита, новородено, бебе душ, деца, празнични партита по повод рожден ден, семейни бижута и снимки на стоките, както и за видеофонов и дисплеи.Също така може да се използва като стенна суспензии, тапети, щори. ❤FACTORY DIRECT - Силата на фабрика, има много съвременно високотехнологично цифрово технологично оборудване, специализирана в производството на цифрови изображения, може да се произвеждат на фона на плат с различни размери.Продуктът също така може да бъде конфигуриран по поръчка, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви предоставим гарантирано качество на продуктите. ❤ Моля, обърнете внимание - стойка, джоб за овчарски скок или скоби В комплекта не са включени.Премахване на бръчки или заломы, като се поставя в сушилнята (на слаб огън), за 10 минути преди употреба. ❤ЯРКИ ЦВЕТОВЕ - Дигитален печат с висока резолюция и отлично качество на печат / цвят.Препоръчва се оставя разстояние за стрелба, за да постигне най-реалистичен ефект. ❤ВИСОКО качество - Изработени от висококачествена мека винил плат.То е ясно, трайно, не се поддава на разкъсване, лесно се сгъва, има малко тегло, миене на ръка, не причинява вреда, лесно се съхранява и пренася.Всяко произведение на изкуството премина на строг подбор.Никаква неприятна миризма!. ❤ Широко приложение - Идеален избор за студио, клуб, сватби, партита, новородено, бебе душ, деца, празнични партита по повод рожден ден, семейни бижута и снимки на стоките, както и за видеофонов и дисплеи.Също така може да се използва като стенна суспензии, тапети, щори. ❤FACTORY DIRECT - Силата на фабрика, има много съвременно високотехнологично цифрово технологично оборудване, специализирана в производството на цифрови изображения, може да се произвеждат на фона на плат с различни размери.Продуктът също така може да бъде конфигуриран по поръчка, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви предоставим гарантирано качество на продуктите. ❤ Моля, обърнете внимание - стойка, джоб за овчарски скок или скоби В комплекта не са включени.Премахване на бръчки или заломы, като се поставя в сушилнята (на слаб огън), за 10 минути преди употреба.Добре дошли в магазин фонови изображения EMTOBT!За материалите : ● усъвършенства винил, икономичен и защитава околната среда; ● здрав, устойчив на бръчки, не отразява светлина, сгъване, лека в переноске; ● Лесен за почистване и се използва в продължение на дълго време.

Към свойства

Продукти в категория