• New
Flyingseeds 6 Опаковки, притискателния Гривна-непоседа, играчки-неспокойни за деца и възрастни, за облекчаване на тревожно стрес, Гривна за натискане на пръст, Многоцвет?

Flyingseeds 6 Опаковки, притискателния Гривна-непоседа, играчки-неспокойни за деца и възрастни, за облекчаване на тревожно стрес,

BGN 2.83
Наличност
Налично за поръчка

?【Отлично средство за облекчаване на стреса】 : Тези гривни push pop могат ефективно да стреля на безпокойство и стрес, като кликнете върху тях и издавайки хлопающий звукТова са отлични гривни-неспокойни за възрастни и деца, които карат хората повече се концентрира върху работа!. ?【Лек и преносим】 : може да носите като гривна и доставя удоволствие по всяко време и на всяко място.Това е чудесна алтернатива на другите непоседам и докосване на детски играчки. ?【Модерен и подходящ】 : Тези чувствителни на допир играчка Push bubble може да се използва като модерен декорация.Подходящ за носене във всяка възраст и за всеки повод.Идеален за спорт, фитнес, партита, на отборните тренировки, изработка на сувенири, рекламни материали и т. Това са добри магазини за модни аксесоари. ?【Високо качество и непринуденост】 е Изработен от висококачествен силиконов материал, светъл и лъскав дизайн на повърхността приятен за кожата.можете да играете на притискане на балона.Към днешна дата това е най-популярната малка играчка за облекчаване на стреса, и това е идеален подарък за приятели или семейство. ?【Подаръци за всички възрасти и поводи】 : Тези нажимные играчки-гривни с мехурчета отлични за всички видове хора, офис декомпресия, деца-аутистов.

Към свойства

Продукти в категория