• New
KuuGuu 10 Опаковки Малко Месинг Камбанка, Медни Звънци За Паша на Крави, Коне, Овце, Едър Рогат добитък, Силен Бронзов Звънец За селскостопански Животни, анти-кражба Акс?

KuuGuu 10 Опаковки Малко Месинг Камбанка, Медни Звънци За Паша на Крави, Коне, Овце, Едър Рогат добитък, Силен Бронзов Звънец За

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

Супер силен звук : звукът е ясен и ярък уверете се, че вашите любимци е лесно да се намери. Размер : 1,38 "х 1,38"х 0,8". Няма ръжда : той е изработен от мед и равномерно оцветени във фурната.Така че той не ръждясва или да се руши.Обхват на приложение : Подарък свирки за коледната елха, камбанка за украса подпори, звънци, ръчно изработени, звънци за домашни любимци, звънци за добитък и овце, звънци за вятър, свирки за децата от най-ранна възраст, звънци за гривни.Пакетът включва : 4 ОПАКОВКИ Малко Латунного Колокольчика.Kuu Guu 10 X, малко месинг камбанка, медни звънци за Паша на крави, коне, овце, Силен бронзов звънец За едър рогат добитък, Аксесоари за Защита от кражба на домашни любимци, камбанка.

Към свойства

Продукти в категория