• New
Кукички за завеси за душ Veemoon Стенни Закачалки, Без Пирони 30 бр S Образни Държачи За Съхранение на Окачени Куки Куки От Алуминиева Сплав Универсални Куки За пердета ?

Кукички за завеси за душ Veemoon Стенни Закачалки, Без Пирони 30 бр S Образни Държачи За Съхранение на Окачени Куки Куки От Алуминиева

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

Куки за гардероб - Изработени от висококачествен материал, конструкция е стабилна и лесно деформиранметални куки s - те са много подходящи за висящи декоративни елементи.Не е нужно да се притеснявате за инструменти или суматохата, за да пробие дупки в красиви стени.Алуминиеви s-образни куки са подходящи за инсталиране в кухнята, в хола, в банята и т. за съхранение на вещи.Кука за кухненски аксесоари - S-образен, много лесен за използване.Структурата е проста и красива, с чувство за дизайн.куки за съхранение - те са добри за окачване на голям брой предмети и поддържат реда в банята и кухнята.Куки за гардероб - Изработени от висококачествен материал, конструкция е стабилна и лесно деформиран.метални куки s - те са много подходящи за висящи декоративни елементи.Не е нужно да се притеснявате за инструменти или суматохата, за да пробие дупки в красиви стени.Алуминиеви s-образни куки са подходящи за инсталиране в кухнята, в хола, в банята и т. за съхранение на вещи.Кука за кухненски аксесоари - S-образен, много лесен за използване.Структурата е проста и красива, с чувство за дизайн.куки за съхранение - те са добри за окачване на голям брой предмети и поддържат реда в банята и кухнята.Пратката включва 30 x куки Характеристики - Цвят : черен. - Изработен от висококачествен материал, конструкция е стабилна и лесно деформиран. - Те са добри за закачане на голям брой предмети и поддържат реда в банята и кухнята.

Към свойства

Продукти в категория